1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-07-2013 21:46

Χρήστου και... Τέζα στην άμμο (φωτο)

Η Αρετή Τέζα και η Εύη Χρήστου προπονούνται για τα Masters του Beach Volley και φωτογραφίζονται για το Sport24 και την κάμερα του Κουρκούτι.

Γνωστές (και) από την παρουσία τους στη σάλα, Αρετή και Εύη φέτος σχημάτισαν ζευγάρι στο beach volley με σκοπό να περάσουν καλά και να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Προς το παρόν δεν έχει έρθει η κατάκτηση κάποιου Masters (δύο τρίτες θέσεις και μία πέμπτη), όμως τα δείγματα γραφής που έχουν δώσει είναι θετικά και συγκαταλέγονται στις κορυφαίες και πιο ανταγωνιστικές ομάδες του θεσμού.

Πέρα από την άμμο όμως, και οι δύο κάνουν καριέρα στα κλειστά γήπεδα του βόλεϊ.

Η Αρετή (πασαδόρος, 1.75, 1980), ξεκίνησε 1989 στο Γυμναστικό Σύλλογο Πετρούπολης και αγωνίστηκε εκεί έως το 2000. Στη συνέχεια και μέχρι το 2005 συνέχισε στα Βριλήσσια, από το 2005 ως το 2009 στον Πανελλήνιο, τη σεζόν 2009-2010 στην Κερατέα και συνέχισε στους Τράχωνες και τον Ολυμπιακό, όπου θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά.

Η Εύη (ακραία, 1.80, 1987) "βγήκε" από τον Άρη της Νίκαιας το 2000 και το 2009 μετακόμισε για 2 χρόνια στον Άρη Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια αγωνίστηκε από μια χρονιά στον Πανελλήνιο, το ΖΑΟΝ και τους Ίωνες, ενώ σκέφτεται προτάσεις για τη νέα σεζόν. Όπως και η Αρετή, έχει περάσει και αυτή από την Εθνική ομάδα, με κορυφαία διάκριση την τέταρτη θέση στους Μεσογειακούς αγώνες της Πεσκάρα.

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη και δείτε όλη την φωτογράφηση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ