1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-07-2013 23:05

«Οι αθλητές χρειάζονται κίνητρα»

Το δίδυμο των επιτυχιών στο μπιτς βόλεϊ, Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης μίλησαν στην εκπομπή «Inside MatchBall» του web radio του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ σε συνεργασία με το Volleynews.gr και το Insidesports.gr, για την ως τώρα αήττητη πορεία τους στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, το ότι είναι μέλη της Εθνικής ομάδας και τους στόχους τους από εδώ και πέρα.


Γιώργος Κοτσιλιάνος: «Μέχρι στιγμής παρουσιάζουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Έχουμε κερδίσει  και τα τρία τουρνουά. Συμμετέχουμε σε διεθνής διοργανώσεις και προπονούμαστε καθ όλη την διάρκεια του χρόνου, οπότε είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τα υπόλοιπα παιδιά.

Για το αν θα λάβουν μέρος και στα υπόλοιπα Μάστερς είπε: «Θα αγωνιστούμε κανονικά στο τουρνουά του Σχοινιά. Είμαστε βέβαια σε αναμονή. Έχει αυτή την εβδομάδα στην Ελβετία ένα τουρνουά και περιμένουμε αν θα ταξιδέψουμε εκεί. Αυτό εξαρτάται από τις υποχρεώσεις μας στο εξωτερικό, δεν το γνωρίζουμε ακόμη αν θα αγωνιστούμε στον τελικό του Allou, αλλά όλα δείχνουν ότι  η ομάδα μας θα αγωνιστεί κανονικά».

Για την δυναμική που έχουν τα Μάστερς στην Ελλάδα: «Υπάρχουν 2-3 γκρουπ δυναμικότητας και φαίνεται από τα αποτελέσματα. Υπάρχουν προβλήματα, σίγουρα δεν είναι το ζητούμενο επίπεδο και δεν είμαστε ικανοποιημένοι, αυτό βέβαια εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Νομίζω θα έπρεπε να γίνει προσπάθεια να ανέβει το θέαμα. Όσο πιο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα τόσο καλύτερο για όλους, να το δείξει η τηλεόραση και να έρθει περισσότερος κόσμος».

Νίκος Ζουπάνης: «Αν εμείς παίζουμε καλά και κρατάμε έναν ρυθμό κι ένα επίπεδο, εξαρτάται από το δικό μας παιχνίδι και όχι του αντιπάλου η νίκη. Αγωνιζόμαστε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γιατί μέσα από τα πολλά παιχνίδια μπορούμε να δούμε τις αδυναμίες μας.

Για το ποιο ζευγάρι ξεχώρισε στα Μάστερς που έλαβαν μέρος ανέφερε: «Ένα καινούριο ζευγάρι ήταν αυτό των Κοκκινάκη/Πρωτοψάλτη. Πολύ μαχητικοί, ανταγωνιστικοί, μου άρεσε όπως έπαιζαν. Νομίζω ότι το θέμα είναι πως θα τους κρατήσεις και θα φέρεις κόσμο στο άθλημα, καθώς αθλητές υπάρχουν. Ο ρόλος του πανελληνίου πρωταθλήματος είναι να δοθούν κίνητρα προς τους νέους αθλητές , να ασχολούνται με το άθλημα και να μπουν σε αυτό ενεργά. Επίσης το οικονομικό είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα που θα πρέπει να λυθεί».

Για το αν θα αγωνιστούν και την επόμενη σεζόν μαζί και πάλι στην Σάλα: «Η λογική μας είναι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί κυρίως σε μια ομάδα Α2 και να κάνουμε προπονήσεις στο μπιτς βόλεϊ, να βγάζουμε κάποια χρήματα παράλληλα και να διατηρούμαστε σε έναν ρυθμό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ