1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-07-2013 21:49

«Ήταν δύσκολη νίκη»

Δεν ήταν εύκολος ο τελικός της Αίγινας για τους Κοτσιλιάνο / Ζουπάνη, κάτι που αναγνώρισαν στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα.
«Συγχαρητήρια στον συμπαίκτη μου που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και με δικά του μπλοκ στο τέλος πήραμε τη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και δυσκολευτήκαμε αρκετά για να φτάσουμε στην επικράτηση. Δεν είχε καμία σχέση αυτό το ματς με τον ημιτελικό και ίσως και αυτό να έπαιξε τον ρόλο του. Έγινε ένα πραγματικά όμορφο ματς και γενικότερα το ευχαριστηθήκαμε γιατί είχε και σασπένς και νομίζω το χάρηκε και ο κόσμος αυτό το εντυπωσιακό τουρνουά», δήλωσε ο Γιώργος Κοτσιλιάνος

Από την πλευρά του ο Νίκος Ζουπάνης αφιέρωσε το μετάλλιο στους χορηγούς High Five, Vary Sports Club, ΟΑΚΑ Indoor, Adidas και Body Fit.

Για τους ηττημένους, ο Παύλος Κουζούνης, προσπαθούσε να βρει το λόγο για ορισμένα εύκολα λάθη που έκανε η ομάδα του: «Το θέλαμε πολύ αυτό το τουρνουά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το θετικό είναι ότι βελτιώνουμε διαρκώς το παιχνίδι μας και δείχνουμε ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Αν καταφέρουμε να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη και στην κόντρα - μπάλα, τότε σίγουρα θα πετύχουμε το κάτι παραπάνω στα επόμενα τουρνουά».

Όσο για τον Φερνάντο Μπιλλήρη, αρκέστηκε να πει: «Χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά, αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο. Θα βελτιωθούμε και θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα λάθη μας. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι η πορεία θα μας δικαιώσει και του χρόνου θα είμαστε μια πολύ καλύτερη ομάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ