1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-07-2013 18:58

Μουντάκη και Κοτέογλου ανεβάζουν συνεχώς τον πήχη

Μπορεί να μην βρίσκονται στη λίστα των «φαβορί» και να μην διεκδικούν συχνά την κορυφή των τουρνουά, όμως, σίγουρα αποτελούν μία από τις σταδιακά πιο βελτιωμένες ομάδες του εφετινού Πανελληνίου Σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ. Ο λόγος για τις Νίκη Μουντάκη και Μαρία Κοτέογλου, το βορειοελλαδίτικο «δίδυμο» που αγωνίζεται στο 4ο Masters στην Πέρδικα της Αίγινας και μάλιστα προέρχεται από τον τελικό του προηγούμενου «σταθμού» στο «Lacara Camping» της Χαλκιδικής.



Ξεκίνησαν από το Allou! Fun Park με την 7η θέση, συνέχισαν με την 3η θέση στο Masters της Σύρου, ακολούθησε το ασημένιο μετάλλιο στη Χαλκιδική και ήδη στην Αίγινα έχουν εξασφαλίσει την 5η θέση και συνεχίζουν...
«Είμαστε μία ομάδα τριετίας, έχοντας πρωτοδουλέψει μαζί στην άμμο το 2011 και από τότε κάθε χρόνο προσπαθούμε να παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτερες γιατί μας αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Τα προηγούμενα δύο χρόνια εστιάζαμε περισσότερο στα τουρνουά North, όπου συνέχεια φτάναμε σε τελικούς και μετάλλια, όμως, από κάποια στιγμή και μετά αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας και... παραέξω για να δούμε ποιο είναι το 'ταβάνι' μας ως ομάδα», τονίζει η Κοτέογλου που έχει μικρότερη εμπειρία στην άμμο από την συμπαίκτριά της.

Η Μουντάκη έχει ξεκινήσει από τα 15 της στα τουρνουά Juniors της ΕΟΠΕ και ήταν εκείνη που παρακίνησε την Κοτέογλου να δοκιμάσουν μαζί στο μπιτς βόλεϊ:
«Θυμάμαι ότι τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στη 'χρυσή' εποχή των Juniors και κάθε χρόνο αφιερώναμε τα καλοκαίρια μας στις διοργανώσεις της ΕΟΠΕ, μέχρι το μπιτς βόλεϊ... να μπει στο αίμα μας. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να φύγω στο εξωτερικό, σε Ρωσία και ΗΠΑ, αλλά αφότου επέστρεψα, από το 2010 ήμασταν συμπαίκτριες στο ΔΑΣΩ, γίναμε πολύ καλές φίλες και αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και στην άμμο. Αφού το 'μικρόβιο' κόλλησε σε εμένα, το κόλλησα κι εγώ στη Μαρία...», «πραγματικά στη Νίκη χρωστάω το ότι βρίσκομαι στον χώρο του Μπιτς Βόλεϊ γιατί εκείνη με προέτρεψε να ασχοληθώ με την άμμο και χωρίς αυτήν δεν θα ήμουν τώρα εδώ, ούτε θα είχα ζήσει όλες αυτές τις όμορφες στιγμές των τελευταίων χρόνων», συμπληρώνει η Κοτέογλου.

Όσο για τον στόχο της ομάδας; Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι δεν μοιάζουν από τα δίδυμα που βάζουν όρια, όμως, οι ίδιες προτιμούν να κρατούν... χαμηλό προφίλ:
«Στην αρχή είχαμε λίγο άγχος και μπορώ να πω ότι ξεκινήσαμε λίγο φοβισμένα, αλλά σιγά-σιγά ξεθαρρέψαμε και κυνηγάμε όσο το δυνατόν υψηλότερες θέσεις. Όσο μαθαίνουμε η μία το παιχνίδι της άλλης, δείχνουμε και καλύτερο πρόσωπο μέσα στο γήπεδο. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και ο προπονητής μας Παναγιώτης Μούρτζιος, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ, όπως και τους χορηγούς που μας στηρίζουν, την Klig Oil και τον καφέ Jacobs», κατέληξε η Μουντάκη.

Πηγή: volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ