1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2013 14:53

Με ...μνήμες 2011 στην Αίγινα, Μανωλίνα και Μαριώτα

Την ώρα που στον Άγιο Σώστη της Πέρδικας τελούνταν η βάπτιση ενός λιλιπούτειου συνανθρώπου μας, οι Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Μαριώτα Αγγελοπούλου, στάθηκαν στα σκαλιά της εκκλησίας και μας εξήγησαν τους λόγους που η δική τους επιτυχημένη πορεία στον χρόνο δεν αποτελεί... μυστήριο.


Οι διεθνείς Κύπριες αθλήτριες του Μπιτς Βόλεϊ, βρίσκονται στην Αίγινα για το 4ο Masters του Πανελληνίου Σιρκουί και είναι μέσα στα λογικά φαβορί για τη διεκδίκηση του τίτλου. Οι ίδιες, πάντως, παραμένουν «προσγειωμένες» και δεν... πετούν στα σύννεφα, αποδεικνύοντας ότι παρά το νεαρό της ηλικίας τους, είναι δύο συγκροτημένα κορίτσια.

«Είναι μεγάλη μας χαρά που επιστρέφουμε στο Πανελλήνιο σιρκουί γιατί μας προσφέρει μία καλή και αξιόπιστη λύση για να μετράμε τις δυνάμεις μας σαν ομάδα και να διατηρούμαστε σε ένα ικανοποιητικό αγωνιστικό επίπεδο. Ήδη βλέπουμε αρκετές νέες ομάδες να ξεπετάγονται και να μεγαλώνουν τον ανταγωνισμό στο γυναικείο ταμπλό. Ωστόσο, όποτε θα μας δίνεται η ευκαιρία να παίξουμε στο εξωτερικό, όπως συνέβη πρόσφατα με τους Μεσογειακούς Αγώνες, θα το κάνουμε, γιατί αισθανόμαστε ότι έχει έρθει η στιγμή να δοκιμάσουμε και στα πιο βαθιά», λέει η Μαριώτα με την Μανωλίνα να συμπληρώνει:

«Δυστυχώς δεν είναι εύκολο για την Κυπριακή Ομοσπονδία να μας καλύπτει τα έξοδα για διεθνείς αγώνες και έτσι περιοριζόμαστε στη χορηγία του ΟΠΑΠ Κύπρου, και της Adidas που μας παρέχει τον εξοπλισμό, αλλά κυρίως στηριζόμαστε στους μεγάλους μας χορηγούς που δεν είναι άλλοι από τις οικογένειές μας που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε κάνει τίποτα. Θα ήθελα να πω και ένα μπράβο στην Ελληνική Ομοσπονδία που όλα αυτά τα χρόνια διοργανώνει πολύ όμορφα τουρνουά και να συνεχίσει να το κάνει παρά τα όποια οικονομικά προβλήματα γιατί υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και από τους αθλητές».



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για την πορεία τους στο Πανελλήνιο σιρκουί, δεν έκρυψαν ότι η επιστροφή στα μετάλλια είναι ένας από τους μεγάλους στόχους τους: «Δυστυχώς φέτος είναι μόλις το δεύτερο τουρνουά που αγωνιζόμαστε, μετά το Allou! Fun Park, όπου παλέψαμε για τον τίτλο, αλλά δεν τα καταφέραμε στον τελικό. Μακάρι να πανηγυρίσουμε όπως το 2011, όταν και ξεκινήσαμε από την Αίγινα με χρυσό και ακολούθησαν άλλες δύο πρώτες θέσεις, αυτή ήταν και η κορυφαία μας στιγμή στην Ελλάδα. Ελπίζουμε ότι με την επιστροφή μας εδώ, θα μας δοθεί η ευκαιρία αν και φέτος εκτός από τη βοήθεια του Νίκου Δεληπρίμη, προπονητικά είμαστε σχεδόν μόνες μας. Αντίθετα, τα προηγούμενα χρόνια είχαμε την προπονητική καθοδήγηση του Μανώλη Ρουμελιώτη και μετά του Κώστα Ταμπουρατζή», λέει η Μαριώτα.

Όσο για το τουρνουά της Πέρδικας, η Μανωλίνα δηλώνει γενικότερα μεγάλη θαυμάστρια της Αίγινας, ενώ έχοντας ζήσει και τις τρεις διοργανώσεις που έχουν γίνει από το 2011 στο νησί, τονίζει: «Αν και όλες ήταν υπέροχες και δυσκολεύομαι να διαλέξω επειδή η καθεμιά είναι ξεχωριστή, νομίζω ότι περισσότερο μου αρέσει στην Πέρδικα, γιατί και το γήπεδο είναι πολύ όμορφο και ο περιβάλλοντας χώρος σε κάνει να αισθάνεσαι την έννοια του νησιού».

πηγή: volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ