1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-07-2013 16:07

Με ...άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων το North Area (φωτο)

Cannot find volleynews.v2/BEACH-VOLLEY/2013/north2 folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/BEACH-VOLLEY/2013/north2/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες στο Εμπορικό Κέντρο «Μακεδονία» το 2ο τουρνουά της North Area.
 Οι αγώνες συναρπαστικοί από το ξεκίνημα της χθεσινής τελευταίας μέρας, με τον κόσμο να αυξάνεται όσο περνούσε η ώρα και να γεμίζει τις κερκίδες από τους ημιτελικούς και μετά. Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς δε θα μπορούσε να είναι άλλη από τη βράβευση της πρωταθλήτριάς μας Μαρίας Τσιαρτσιάνη, που έχοντας στο πλευρό της τον πρώτο της προπονητή Γιώργο Γιάτση, καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο. Τους αγώνες μεταξύ άλλων παρακολούθησαν πολλοί αθλητές της Volleyleague και οι Ολυμπιονίκες Ποικιλίδης και Νικολαίδης που μαζί με την Τσιαρτσιάνη έκαναν τις απονομές στις ομάδες των τελικών.
Περνώντας στο αγωνιστικό κομμάτι, οι θεατές είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν δύο εντυπωσιακούς από πλευράς τεχνικής και δύναμης τελικούς και στους άνδρες και στις γυναίκες. Στον τελικό των γυναικών που προηγήθηκε, οι Κοτέογλου/Μουντάκη κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Βλάχου/Καψαμπέλη στο τάι μπρέικ και να κατακτήσουν την πρώτη θέση με 2-1 σετ. Στους άνδρες ο Βασίλης Κόκκινος και ο Άγγελος Ραμιώτης κατέκτησαν τον τίτλο κερδίζοντας τους Νικήτα Εφραιμίδη και Κώστα Μπατζιλή με 2-0 σετ.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας ημέρας:
Προημιτελικοί ανδρών:
·         Εφραιμίδης/Μπατζιλής – Θεοδωρίδης/Κουρτίδης : 2-0
·         Κόκκινος/Ραμιώτης – Ακριτίδης/Αντιφάκος : 2-0
Ημιτελικοί γυναικών:
·         Ιωαννίδου/Σφυρίου – Κοτέογλου/Μουντάκη : 1-2
·         Τίλη/Τσοπούλου – Βλάχου/Καψαμπέλη : 0-2
Ημιτελικοί ανδρών :
·         Εφραιμίδης/Μπατζιλής – Ευγενίδης/Τσακιρίδης : 2-0
·         Ζωλασταθιάδης/Τακουρίδης – Κόκκινος/Ραμιώτης : 0-2
Τελικός γυναικών :
·         Κοτέογλου/Μουντάκη – Βλάχου/Καψαμπέλη : 2-1
Τελικός ανδρών :
·         Κόκκινος/Ραμιώτης – Εφραιμίδης/Μπατζιλής : 2-0
 
Οι απονομές στις ομάδες των τελικών έγιναν σε πανηγυρικό κλίμα από τους Ολυμπιονίκες Παναγιώτη Ποικιλίδη και Αλέξανδρο Νικολαίδη, καθώς και τη Μαρία Τσιαρτσιάνη.
 
Το συγκεκριμένο τουρνουά διήρκησε πέντε μέρες. Ξεκίνησε την Παρασκευή το απόγευμα με τους αγώνες πρόκρισης και κορυφώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη το βράδυ. Η North Area θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές της που συμμετείχαν από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα, τους εθελοντές, τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες αυτού του γηπέδου – στολιδιού όλες αυτές τις μέρες και φυσικά το Εμπορικό Κέντρο «Μακεδονία» και τους καταστηματάρχες για την άψογη φιλοξενία και την προσφορά τους στο τουρνουα!
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ