1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-07-2013 19:49

«Έχουμε υψηλές προσδοκίες»

Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα που διακατέχουν την ροδίτισσα Ειρήνη Σφυρίου η οποία συμμετείχε στο πρόσφατο τουρνουά Masters.

Από τη μία είναι ιδιαίτερως χαρούμενη καθώς συμμετείχε για πρώτη φορά σε τουρνουά αυτής της κατηγορίας φθάνοντας μάλιστα έως τα ημιτελικά και από την άλλη νιώθει μια μικρή πικρία καθώς πιστεύει ότι θα μπορούσε να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να παίξει και στον τελικό. Συμπαίκτρια της Ειρήνης είναι η Φλώρα Ιωαννίδου και όπως φαίνεται οι δυο κοπέλες είναι πανέτοιμες για να πετύχουν φέτος μεγάλα πράγματα στην άμμο. Η Ειρήνη Σφυρίου μίλησε στο news12 για το τουρνουά της Χαλκιδικής:

«Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο camping Lacara της Χαλκιδικής, όπου και φτάσαμε στα ημιτελικά της διοργάνωσης . Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα μιας και είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε τουρνουά της υψηλότερης κατηγορίας. Η κατάκτηση της τρίτης θέσης είναι μεν ικανοποιητική αλλά όταν φτάνεις μία ανάσα από τον τελικό λογικό είναι να φεύγεις με μία πικρία! Παρόλα αυτά το ευχαριστηθήκαμε και συνεχίζουμε με την ίδια και περισσότερη όρεξη».

Μιλώντας γενικότερα για το φετινό καλοκαίρι, τόνισε:
«Οι προσδοκίες μας για το φετινό καλοκαίρι είναι να υπερασπιστούμε τον περσινό τίτλο των πρωταθλητριών στα τουρνουά North. Ξεκινήσαμε ιδανικά το πρώτο τουρνουά της σειράς μιας και κατακτήσαμε την πρώτη θέση στο τουρνουά κατηγορίας Open των North. Τα «ΝΟRTH AREA BEACH VOLLEY CIRCUIT» διοργανώνονται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. H διοργάνωση κατατάσσεται στην κατηγορία OPEN - SATELLITE, πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις που θέτει η Ομοσπονδία για τη διεξαγωγή αγώνων υψηλού επιπέδου»
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι λόγοι που η Ειρήνη Σφυρίου με τη συμπαίκτρια της δεν συμμετέχουν στα τουρνουά Masters είναι κυρίως οικονομικοί. Στην διοργάνωση του σαββατοκύριακου κατάφερε να πάρει μέρος διότι ήταν κοντά στην Θεσσαλονίκη (Χαλκιδική) όπου εργάζεται.

Πηγή: news12.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ