1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-05-2023 11:52

ENSO OPEN: Χρυσό μετάλλιο στην Βάρη για Καραγκούνη, Χριστοδούλου και Καφούρο, Τσιγαρίδα

Το 2Χ2 στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ έκανε η Χρυσάνθη Χριστοδούλου, η οποία μαζί με την πρωταθλήτρια Ελλάδας Δήμητρα Καραγκούνη κατέκτησαν το ENSO OPEN που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (28/5) στην Βάρη.
Αντίθετα, το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο σε τουρνουά ανδρών του πανελληνίου πρωταθλήματος κατέκτησαν ο Ιάκωβος Καφούρος και ο Χρήστος Τσιγαρίδας.

Συνολικά 60 αγώνες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του ENSO στην Βάρη και παρά τον έντονο αέρα που είχε καθόλη την διάρκεια του τριημέρου όλες οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πρόσφεραν όμορφο θέαμα που παρακουλούθουσε τους αγώνες.

Στον τελικό των γυναικών, η Δήμητρα Καραγκούνη που έκανε την πρώτη της φετινή εμφάνιση στο σιρκουί, μαζί με την Χρυσάνθη Χριστοδούλου που είχε κατακτήσει το SOUTH OPEN (με την Γεωργίνα Αντωνακάκη), νίκησαν την Πέρσα Σακελλαρίδη και την Τατιάνα Μολδοβανίδη με 2-1 (21-10, 17-21, 21-19) σετ, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διήρκησε 63 λεπτά και κρίθηκε με 21-19 στο τάι μπρέικ.

Στο τάι μπρέικ κρίθηκε και ο τελικός των ανδρών, με τον Ιάκωβο Καφούρο και τον Χρήστο Τσιγαρίδα να πανηγυρίζουν το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο, λυγίζοντας μετά από 54 λεπτά με 2-1 (21-14, 13-21, 15-11) τον Αντιόλ Κόλα και τον Μπεν Μάλεσιτς.

Οι νικήτριες και οι νικητές πρόσθεσαν από 37.5 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία, ενώ οι φιναλίστ 33.75.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα γυναικών ΕΔΩ.

Η τελική κατάταξη γυναικών ΕΔΩ.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα ανδρών ΕΔΩ.

Η τελική κατάταξη ανδρών ΕΔΩ.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ