1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-04-2023 16:21

Πρώτο τουρνουά μπιτς βόλεϊ ανδρών-γυναικών Elite Series στην Θεσσαλονίκη και στις νέες εγκαταστάσεις Απόλλων Beach Club

Το πρώτο τουρνουά στην Θεσσαλονίκη της σειράς Elite Series της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης θα πραγματοποιηθεί στις νέες εγκαταστάσεις Απόλλων Beach Club στην περιοχή της Καλαμαριάς το διήμερο 10-11 Απριλίου, με την υποστήριξη του North Area Beach Volley Circuit.

 

Λίγες εβδομάδες πριν τα τελικά του Elite Series, η διοργάνωση στην Καλαμαριά θα είναι κατηγορίας ανδρών και γυναικών.

Οι κανονισμοί διοργάνωσης και το σύστημα διεξαγωγής θα καθοριστούν από τον αριθμό των συμμετοχών σε άνδρες και γυναίκες. Η τεχνική σύσκεψη και για τις δύο κατηγορίες είναι προγραμματισμένη για την Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου και ώρα 09.30. Το χρηματικό έπαθλο είναι 100€ ανά φύλο.

Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης Ηλία Ζωλασταθιάδη (τηλ.: 6932.357339) και να αποστείλουν e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την δήλωση συμμετοχής του.

Οι εγκαταστάσεις Απόλλων Beach Club (Παπάγου & Χήλης, Καλαμαριά) είναι ένας νέος αθλητικός πολυχώρος που άνοιξε πριν από έξι μήνες και εκτός από δύο γήπεδα beach volley με χαλαζιακή άμμο, διαθέτει μεταξύ άλλων γήπεδα Padel και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ