1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-07-2013 11:14

Μπιτς βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη υπό το βλέμμα των Τσιρτσίδη και Κασαμπαλή (φωτο)

Cannot find volleynews.v2/BEACH-VOLLEY/2013/LIPTON/alexandroupoli folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/BEACH-VOLLEY/2013/LIPTON/alexandroupoli/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Με απρόσμενα μεγαλη συμμετοχη διεξηχθη η πρωτη ημερα του τουρνουα beach volley που διοργανωθηκε στην παραλια της Αγ.Παρασκευης Μάκρης στην Αλεξανδρούπολη, με χορηγο την Lipton ice tea.
Χαρακτηριστικο της μεγαλης συμμετοχης ηταν οτι η ωρα ειχε παει 19:00 και δεν ειχαν τελειωσει οι πρώτοι προκριματικοι...

Μεσα σ ενα πανεμορφο περιβαλλον που παρειχε ολες τις ανεσεις, στην πλαζ "ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ" του γνωστου φιλαθλου 'Αγγελου, απο νωρις ειχαν γεμισει τις ξαπλωστρες φιλαθλοι και αθλητες καθε ηλικιας και φυλου.

Ο καιρος ηταν ιδανικος και οι διοργανωτες κατεβαλλαν καθε προσπαθεια για την αψογη διεξαγωγη του τουρνουα μοιραζοντας και πολλα αναμνηστικα δωρακια και gadget της χορηγου εταιρειας!

Ο Εβρος για αλλη μια φορα απεδειξε οτι Λατρευει το αθλημα αφου στο τουρνουα, εκτος απο τους νεαρους  βολλευμπολλιστες του Εθνικου και της ΓΕΑ συμμετειχαν παρα πολλοι ερασιτεχνες απο ολες σχεδον τις περιοχες του Νομου.

Ιδιαιτερα να τονισουμε και την καταπληκτικη συμμετοχη και  εμφανιση στο beach volley του ποδοσφαιριστη της ΑΕΚ πλεον , Σταυρου Σταθακη ο οποιος περασε μια ευχαριστη μερα με τους φιλους και θαυμαστες του στην παραλια .

Τα θερμα συγχαρητηρια ολων εισεπραξαν οι επικεφαλης της διοργανωσης κ. Τσιρτσιδης και ο κ.Κασαμπαλής.

Οι αγωνες θα συνεχιστουν και σήμερα Κυριακη απο το πρωι μεχρι και την δυση του ηλιου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ