1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-06-2013 16:15

Νέα παρτενέρ διάλεξε η Κέρι Γουόλς

Νέα παρτενέρ διάλεξε η Κέρι Γουόλς ©blogs.bettor.com
Η τρις Χρυσή Ολυμπιονίκης, Κέρι Γουόλς, ανακοίνωσε μέσω του People την συνεργασία της με την Ασημένια Ολυμπινίκη του Λονδίνου και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2009, Έπριλ Ρος. 

 

«Είναι πολύ δυνατή και έχει δουλέψει πολύ τα τελευταία χρόνια. Ήθελα να είμαι με μια νικήτρια και για αυτό την διάλεξα. Είχα πολλούς μήνες να το σκεφτώ»,  ανέφερε η Γουόλς που ήδη σκέφτεται τους Ολυμπιακούς του 2016.

Για την συνεργασία της με την Μίστυ Μέι που ολοκληρώθηκε μετά την ανακοίνωση της δεύτερης μετά τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου ότι σταματά προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, τόνισε: «Είμαι πολύ περήφανη για όσα κατακτήσαμε μαζί. Εξακολουθούμε να αγαπάμε η μια την άλλη, αλλά ήρθε η στιγμή να προχωρήσουμε παραπέρα».   

aprilross

Η Κέρι προσπαθεί να χάσει 16,3 κιλά που πήρε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της. «Έχω να χάσω ακόμα 5,5 κιλά. Θέλω να δείχνω ωραία στο μπικίνι και έτσι αντιμετωπίζω την υπέρτατη δοκιμασία, αλλά πιστεύω πως μπορώ να το κάνω».

Η Κέρι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου στο Grand Slam του Λόγκ Μπιτς στις 22 Ιουλίου με παρτενέρ την Γούιτνει Πάβλικ. Στην ίδια διοργάνωση η Ρος θα αγωνιστεί με την παρτενέρ της Τζεν Κέισυ. 

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ