1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
26-06-2013 22:01

Επόμενος σταθμός η Χαλκιδική

Το Πανελλήνιο Σιρκουί Μπιτς βόλεϊ συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία. Αυτό το Σαββατοκύριακο η Χαλκιδική έχει την τιμητική της, καθώς το Camping Lacara σε συνεργασία με τον δήμο Σιθωνίας και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Χαλκιδικής είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν το 3ο φετινό Μάστερς, μετά από το Allou!Fan Park και τη Σύρο.
Ο κ. Γιάννης Τζίτιος, δήμαρχος Σιθωνίας μίλησε για τη διοργάνωση και συγκεκριμένα ανέφερε: «Το μπιτς βόλεϊ, το οποίο στηρίζει ενεργά ο Δήμος μας, αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να αναδείξουμε τις όμορφες παραλίες μας, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με την άθληση. Καλωσορίζουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες στη Σιθωνία και είμαστε βέβαιοι ότι οι αγώνες θα αποζημιώσουν τους επισκέπτες τους οποίους καλούμε να έρθουν και να παρακολουθήσουν από κοντά αγώνες υψηλού επιπέδου».

Με τη σειρά του, μίλησε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Κάμπινγκ Χαλκιδικής αλλά και της Διοικούσας επιτροπής του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Αντώνης Δεληδημητρίου, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Η προσπάθεια ανάδειξης της Σιθωνίας συνεχίζεται και μέσα από το Camping Lacara προσπαθούμε να προβάλλουμε και τον εναλλακτικό τρόπο διακοπών και τουρισμού. Με την ανάληψη του τουρνουά Masters του Πανελληνίου Σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ, σκοπός μας είναι να προσφέρουμε μία ακόμη σπουδαία μορφή διασκέδασης προς το κοινό και γιατί όχι το τουρνουά του Camping Lacara να μην εδραιωθεί και καθιερωθεί ως μόνιμος «σταθμός» του αθλήματος και τα επόμενα χρόνια».

Το τουρνουά ξεκινάει την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 με τα προκριματικά ανδρών και γυναικών, αλλά το κυρίως πιάτο θα είναι το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου, με τους διοργανωτές να υπόσχονται πολλές εκπλήξεις σε όσους βρεθούν στην παραλία του Camping Lacara.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ