1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-06-2013 17:05

Επιστροφή της Καραντάσιου και μεγάλα ονόματα στο Beach Volleyleague 2013

Μεγάλα ονόματα του επαγγελματικού βόλεϊ δήλωσαν συμμετοχή για να αγωνιστούν στο Beach Volleyleague 2013 που θα γίνει σε δύο φάσεις μέσα στο καλοκαίρι. Για το διήμερο 29-30 Ιουνίου που οι αγώνες θα γίνουν στον πολυχώρο Anima Club στη Σαρωνίδα έχουν προγραμματιστεί τουρνουά επαγγελματιών αθλητών (την Κυριακή 30/6) και τουρνουά ερασιτεχνών (το Σάββατο 29/6) όπου μάλιστα οι νικητές θα πάρουν πρόκριση για το τουρνουά των επαγγελματιών την Κυριακή. Θα γίνουν αγώνες στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών και μεικτό.

Η ομάδα, όμως, που ξεχωρίζει με την παρουσία της στο μεικτό είναι δίχως άλλο η τρις πρωταθλήτρια Ευρώπης του μπιτς βόλεϊ Βάσω Καραντάσιου και ο σύζυγος της, πρώην αρχηγός της Εθνικής ανδρών και ηγετική μορφή της Παναχαϊκής Νίκος Ρουμελιώτης.

Είναι η πρώτη φορά που η Βάσω Καραντάσιου θα αγωνιστεί σε επίσημο τουρνουά από το 2008 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκινού. Επίσης, ξεχωρίζει η παρουσία των Δαλακούρα, Κουμεντάκη που θα αγωνιστούν ως ομάδα αλλά και άλλων σπουδαίων παικτών της Volleyleague.

Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιουνίου είχαν δηλώσει συμμετοχή οι ομάδες των:
Καραντάσιου / Ρουμελιώτη
Δαλακούρα / Κουμεντάκη
Πανούσου / Δαρίδη
Μένιου Ρουμελιώτη / Βλαχοστάθη
Αναστασιάδη / Μαυροβουνιώτη
Λάππα / Αρβανίτη
Παπαδόπουλου / Ασπιώτη ή Ζήση
Παπαγγελόπουλου / Βλαχάκη
Χαραλαμπίδη / Εφραιμίδη
Αλεξίου / Αναστασίου

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

Το Beach Volleyleague 2013 θα διεξαχθεί με την οργανωτική ευθύνη της ΕΣΑΠ υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ. To Σάββατο 29 Ιουνίου στον αθλητικό πολυχώρο Anima Club στη Σαρωνίδα τουρνουά ερασιτεχνών αθλητών, ανδρών, γυναικών και μεικτό.Σκοπός είναι να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις του αθλήματος να λάβουν μέρος σε μία διοργάνωση Beach Volley, ενός αθλήματος που συνδυάζει διασκέδαση και άσκηση, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους.
 
Πρόγραμμα αγώνων - Σάββατο 29/6
10.00: Τεχνική σύσκεψη γυναικών
13.30: Τεχνική σύσκεψη μεικτού
17.30: Τεχνική σύσκεψη ανδρών
10.30-13.30: Τουρνουά γυναικών
14.00-17.30: Τουρνουά μεικτό
18.00-22.30 Τουρνουά ανδρών
 
Σύστημα αγώνων
*όμιλοι ή διπλός αποκλεισμός
*στα 2 νικηφόρα σετ των 15 πόντων
Παράβολο συμμετοχής 
5 ευρώ το άτομο
Όλοι οι αθλητές/τριες με την συμμετοχή τους παίρνουν δώρο το επίσημο t-shirt της διοργάνωσης Beach Volleyleague 2013.

Οι τρεις (3) πρώτες ομάδες στο τουρνουά ανδρών, οι τρεις (3) πρώτες ομάδες στο τουρνουά γυναικών και οι τρεις (3) πρώτες ομάδες στο τουρνουά του μεικτού θα κερδίσουν Wild Card και θα συμμετάσχουν την επόμενη ημέρα 30 Ιουνίου, στην Α΄ φάση του Beach Volley league 2013 μαζί με αθλητές της Α1 ανδρών από όλη την Ελλάδα.
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΕΣΑΠ: 210-6898474
Μιχάλης Τριανταφυλλίδης (Τεχνικός υπεύθυνος τουρνουά): 6932561501  

 

KΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

Α΄ΦΑΣΗ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ VOLLEYLEAGUE

Πρόγραμμα αγώνων
09.00: Τεχνική σύσκεψη ανδρών
13.30: Τεχνική σύσκεψη μεικτού
18.00: Τεχνική σύσκεψη γυναικών
9.30-13.30 Τουρνουά ανδρών
14.00-18.00 Τουρνουά μεικτό
18.30-22.30 Τουρνουά γυναικών
Σύστημα αγώνων
* Ομιλοι (Βόρειος όμιλος, Νότιος όμιλος)
* στα 2 νικηφόρα σετ στους 15 πόντους 
Όλοι οι αθλητές/τριες με την συμμετοχή τους παίρνουν δώρο το επίσημο t-shirt της διοργάνωσης και δώρα της διοργάνωσης Beach Volleyleague 2013.

Ο πρωταθλητής και δευτεραθλητής Βορείου ομίλου μαζί με τον πρωταθλητή και δευτεραθλητή Νοτίου ομίλου θα προκριθούν και θα συμμετάσχουν στη 2η φάση που θα γίνει στις 4 Αυγούστου στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο Μπιτς βόλεϊ σε κεντρικό σημείο σε μεγάλο Δήμο της Αττικής για την ανάδειξη του πρωταθλητή Beach Volleyleague 2013.
 
Oι τελικοί θα είναι βραδυνοί και θα έχουν απ΄ευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την NOVA

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ