1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-10-2022 19:34

Οι Γάλλοι έπαιξαν μπιτς βόλεϊ στο Ρολάν Γκαρός!

Ποιος είπε ότι το γήπεδο του Ρολάν Γκαρός είναι μόνο για τένις; Οι Γάλλοι έκαναν την ανατροπή και μεταμόρφωσαν το γνωστό γήπεδο σε τερέν μπιτς βόλεϊ!

Έτσι λοιπόν στο κεντρικό γήπεδο Philippe-Chatrier (με την κυλιόμενη σκεπή), στο Παρίσι, έγινε το πρώτο τουρνουά Beach Pro Tour - Paris Elite 16 το οποίο ξεκίνησε στις 29 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε στις 2 Οκτωβρίου.

Για πρώτη φορά η χωμάτινη επιφάνεια στο Philippe Chatrier που όλοι παρακολουθούμε κάθε Μάϊο να αγωνίζονται μεγάλα αστέρια του τένις, Τζόκοβιτς, Ναδαλ, Τσιτσιπάς, γέμισε άμμο.Στους αγώνες έκανε ντεμπούτο η ομάδα μπίτς του ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, και την οποία αποτελούν οι Ζουλιέν Λινέλ, Ρεμί Μπασερό.

Μάλιστα οι διοργανωτές (η εταιρία RnK  μαζί με τη γαλλική ομοσπονδία)  δήλωσαν ικανοποιημένοι απο αυτό το "πείραμα" και αποκάλυψαν ότι στόχος τους είναι να καθιερωθεί το τουρνουά σε ετήσια βάση, και να διεξάγεται πιο νωρίς (αρχές Σεπτεμβρίου).

Τέλος ο Γάλλος Ζουλιέν Λινέλ, που άφησε την σάλα για να περάσει στην άμμο και στην εθνική μπιτς υποστήριξε για την απόφαση του: «Ακολούθησα το ένστικτο μου.»

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ