1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-06-2013 15:44

Στη Μερσίνη και το Μπιτς Βόλεϊ

Στη Μερσίνη της Τουρκίας βρίσκονται οι Βίκυ Αρβανίτη / Πένυ Καραγκούνη και οι Παύλος Κουζούνης / Φερνάρντο Μπιλλήρης που θα λάβουν μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες και το βράδυ θα μάθουν τους αντιπάλους τους.


Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Ταμπουρατζής, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό που σχεδόν όλες οι Μεσογειακές χώρες τίμησαν τη διοργάνωση στο Μπιτς Βόλεϊ και έστειλαν τις Εθνικές ομάδες τους. Συμμετέχουν 14 ομάδες στους άνδρες και 12 στις γυναίκες και θέλουμε να φτάσουμε όσο υψηλότερα μπορούμε. Για αρχή κοιτάμε μόνο την φάση των ομίλων και το πώς θα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από την προηγούμενη Ελληνική παρουσία, σε σχέση με την διοργάνωση της Πεσκάρα το 2009».

Από την πλευρά του ο Μπιλλήρης επεσήμανε: «Θα αγωνιστούμε σε ένα τουρνουά που έχει ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου, όπως η Ιταλία και η Ισπανία που πρωταγωνιστούν σε Παγκόσμιο επίπεδο. Για εμάς είναι η πρώτη διεθνής δοκιμασία σαν ομάδα ώστε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και εκτός Ελλάδος. Η ομάδα έχει αποκτήσει συνοχή και ελπίζουμε να φανεί στο γήπεδο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ