1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-06-2013 11:01

Δύο τουρνουά στο Yabanaki

Η Beach Volley Academy (BVA) σε συνεργασία με το Yabanaki Sports Club διοργανώνει ερασιτεχνικό προπονητικό τουρνουά beach volley για τους φίλους του αθλήματος.


Το Σάββατο και την Κυριακή 29-30/6 στα 3 άριστα εξοπλισμένα γήπεδα του Yabanaki Sports Club στη Βάρκιζα θα διεξαχθούν δύο διαφορετικά τουρνουά.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 29/6 θα λάβει χώρα το τουρνουά του ενός αστεριού (amateur) σε τρεις κατηγορίες (ανδρών-γυναικών-μικτού) για αυτούς που ψάχνουν πιο χαλαρές καταστάσεις, αλλά θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ,σε ένα οργανωμένο event.

Την Κυριακή 30/6 θα διεξαχθεί το τουρνουά των δύο αστεριών (senior) σε τρεις κατηγορίες (ανδρών-γυναικών-μικτού) για αυτούς που θέλουν πιο έντονο συναγωνισμό.

Η τεχνική σύσκεψη και για τις δύο ημέρες της διοργάνωσης είναι στις 09.30 για την κατηγορία ανδρών-γυναικών και στις 11.00 για την κατηγορία του μικτού. Το παράβολο συμμετοχής είναι 10 ευρώ το άτομο ανά κατηγορία και για συμμετοχή σε δύο κατηγορίες 15 ευρώ.

Οι νικήτριες ομάδες θα μοιραστούν δώρα από τους υποστηρικτές της διοργάνωσης Wilson, Demon, Burger Joint, Cryosauna, Παραδοσιακό της Λάρισας,Contigo,Coffee and More.

Δηλώσεις συμμετοχής με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλεφωνικά στο 6942404628.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ