1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-06-2013 00:17

«Δύο στα δύο και συνεχίζουμε»

Ο Γιώργος Κοτσιλιάνος και ο Νίκος Ζουπάνης έκαναν το 2/2 στα χρυσά μετάλλια και έδωσαν υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν, παρά το γεγονός ότι θα κάνουν ένα ευρωπαϊκό... διάλειμμα την επόμενη εβδομάδα που τα Μάστερς πάνε στην Χαλκιδική

«Κάναμε το δύο στα δύο και συνεχίζουμε… Πήγαμε καλά στο πρώτο σετ, αλλά μετά κάναμε λάθη και στο σερβίς και στο side out, ενώ οι αντίπαλοι ανέβασαν την απόδοσή τους. Στο τάι μπρέικ βρήκαμε ρυθμό και κερδίσαμε. Έγινε ένα καλό παιχνίδι που αξίζει στο άθλημα, αλλά και στον κόσμο που βρέθηκε και απόψε εδώ. Ελπίζω να το ευχαριστήθηκαν όσο κι εμείς», δήλωσε ο Νίκος Ζουπάνης.

Και ο Γιώργος Κοτσιλιάνος πρόσθεσε: «Ο κόσμος κατέκλυσε την πλατεία και η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Έγινε ένα πολύ όμορφο ματς με ανατροπές, δυνατές ανατροπές και μεγάλα rally. Συγχαρητήρια και στα παιδιά, έπαιξαν πολύ καλά. Εμείς πήγαμε καλά για ενάμιση σετ, αλλά μετά χαλαρώσαμε σε όλους τους τομείς. Κι αυτό ας στοίχισε και με το να χάσουμε το δεύτερο σετ, αλλά και με το γεγονός πως ήμασταν κοντά στο σκορ στο τάι μπρέικ. Πήραμε τη νίκη, αλλά βασικός μας στόχος είναι να βάζουμε συνεχώς καινούρια στοιχεία στο παιχνίδι μας. Το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα είμαστε στη Χαλκιδική, αλλά στη Λωζάννη για ένα ευρωπαϊκό τουρνουά και θα επιστρέψουμε για το τουρνουά στην Αίγινα».
Περισσότερα από την κατηγορία: « «Ήμασταν άτυχοι» Δύο τουρνουά στο Yabanaki »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ