1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-06-2013 23:55

«Ήμασταν άτυχοι»

Στην ατυχία που τους στέρησε το χρυσό μετάλλιο, στάθηκαν οι ηττημένοι του τελικού, των ανδρών Θοδωρής Παπαδημητρίου και Χάρης Σακόγλου.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο δεύτερο σετ αλλάξαμε την τακτική μας και το γυρίσαμε. Όταν ένα ματς τελειώνει με 15-13 στο τάι μπρέικ, πάει να πει πως κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήμασταν πιο άτυχοι στο τέλος, αλλά ελπίζω την επόμενη φορά να κατακτήσουμε την πρωτιά». Καταλήγοντας για τον κόσμο… «Ήταν πολύ όμορφο που έγινε σε ένα τέτοιο μέρος και ήταν εντυπωσιακό που απόψε δεν υπήρχε ούτε μία θέση κενή και τόσος κόσμος ήταν γύρω γύρω. Τέλος, να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας, Volley Store, Errea, Eurospeed και το Sunrise Beach Suites εδώ στη Σύρο», τόνισε ο Θοδωρής Παπαδημητρίου

Δίπλα του, ο Χάρης Σακόγλου δήλωνε: «Ήταν ο πρώτος μου τελικός και το χάρηκα πάρα πολύ. Δυστυχώς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, στις οποίες τα παιδιά ήταν καλύτερα και κέρδισαν, καθώς πιστεύω πως σαν ομάδες είμαστε σχεδόν ισάξιες. Ήταν πολύ όμορφο που ο τελικός έγινε σε αυτό το σημείο της πόλης, o κόσμος ήταν σαν να συμμετείχε και αυτός στο παιχνίδι και ελπίζουμε να επιστρέψουμε στη Σύρο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ