1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-08-2022 19:22

Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ19: Οι απονομές και οι βραβεύσεις στο Karteros Beach Sports Center

Με τις απονομές και τις ειδικές βραβεύσεις έπεσε η αυλαία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ19 στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center στο Ηράκλειο της Κρήτης.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Τα μετάλλια και το Κύπελλο στις πρωταθλήτριες Ελλάδας, Ελευθερία και Νικολέτα Φανιουδάκη  έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης.





Τα μετάλλια στις Κατερίνα Κατέρη, Αγγελική Κοντακιώτη που κατέκτησαν τη 2η θέση έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης Ανδρέας Γιαννόπουλος.





Τα μετάλλια στις  Κορίνα Κουκουδίτσκα και Κατερίνα Λιόφτη που κατέκτησαν την 3η θέση έδωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τίε Σαντάνα




ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΑΓΟΡΙΩΝ Τα μετάλλια και το Κύπελλο στους πρωταθλητές Ελλάδας Γιάννη Καρδούλια, Δημήτρη Καλιόζη έδωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.







Τα μετάλλια στους Κυριάκο Κεσκίνη, Ανδρέα Κοντοστάθη,  που κατέκτησαν τη 2η θέση έδωσε το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Ελένη Καζάκου.





Τα μετάλλια στους  Κωνσταντίνος Βένιο,  Αντώνη Καρύκα που κατέκτησαν τη 3η θέση έδωσε ο  Αναπληρωτής Πρόεδρος ΕΑΚΗ, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2023, Νικόλαος Νταμπακάκης.





ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠΛΑΚΕΤΩΝ
Η Ε.Ο.ΠΕ. απέμεινε τιμητική πλακέτα στην ΕΣΠΕΚ για την άριστη συνδιοργάνωση του JUNIORS  FINAL K22. Την απονομή έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Ελένη Καζάκου. Την πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚ κος Ανδρέας Γιαννόπουλος


Η Ε.Ο.ΠΕ. απένειμε τιμητική πλακέτα στην Περιφέρεια Κρήτης για την άριστη συνδιοργάνωση του JUNIORS  FINAL K22 . Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚ Ανδρέας Γιαννόπουλος. Την πλακέτα παρέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης




Η Ε.Ο.ΠΕ. απέμεινε τιμητική πλακέτα στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου για την άριστη συνδιοργάνωση του JUNIORS  FINAL K22. Την απονομή έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Ελένη Καζάκου. Την πλακέτα παρέλαβε ο ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΕΑΚΗ Νικόλαος Νταμπακάκης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ