1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer
07-08-2022 14:14

Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ K19: Livefeed από την 2η ημέρα των αγώνων

Δεύτερη και τελευταία ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ K19 αγοριών και κοριτσιών που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Παρακολουθήστε μέσα από το Livefeed της ΕΟΠΕ την εξέλιξη των αγώνων από την πρεμιέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κ19.

14.32 Μεσημεριανή  διακοπή στο τουρνουά και εοανέναρξη στις 16:00 με τους αγώνες για τις θέσεις 3-4.

14:02: Έκλεισε και το ζευγάρι του τελικού των κοριτσιών καθώς οι Φανιουδάκη Ε. / Φανιουδάκη Ν. επικράτησαν με 2-0 (21-18, 21-17) στον 2ο ημιτελικό των κοριτσιών κόντρα στις Κουκουδίτσκα Κ. / Λιόφτη Κ. και θα διεκδικήσουν το χρυσό (17:00) κόντρα στις Κατέρη Κ. / Κοντακιώτη Α..  Στις 16:00 οι Κουκουδίτσκα Κ. / Λιόφτη Κ. θα αντιμετωπίσουν τις Καλουτσάκη Ε. / Ματαλλιωτάκη Θ. στον αγώνα για τις θέσεις 3-4. 13:48: Έκλεισε το ζευγάρι του τελικού των αγοριών καθώς οι (πρωταθλητές Ελλάδας Κ17) Κεσκίνης Κ. / Κοντοστάθης Α. επικράτησαν με 2-0 (21-17, 21-10)  στον 2ο ημιτελικό κόντρα στους Αστρινάκη Δ. / Σπιταδάκη Ι. και στις 17:45 θα αντιμετωπίσουν στον τελικό τους Καρδούλια Ι. / Καλιόζη Δ.13:43: Οι Φανιουδάκη Ε. / Φανιουδάκη Ν. πήραν το πρώτο σετ στον 2ο ημιτελικό των κοριτσιών κόντρα στις Κουκουδίτσκα Κ. / Λιόφτη Κ. με 21-18.

13:32: Οι Κεσκίνης Κ. / Κοντοστάθης Α. πήραν το πρώτο σετ με 21-17 στον ημιτελικό των αγοριών κόντρα στους Αστρινάκη Δ. / Σπιταδάκη Ι.13:20: Οι Κατέρη Κ. / Κοντακιώτη Α. είναι οι πρώτες φιναλίστ στο ταμπλό των κοριτσιών καθώς πήραν το τάι μπρέικ με 15-11 και με σκορ 2-1 (21-15, 19-21, 15-11)  επικράτησαν των Καλουτσάκη Ε. / Ματαλλιωτάκη Θ.. Οι τελευταίες μετά τον τίτλο στο Κ17, κατακτούν την 3η θέση και στο Κ19.13:10: Στο τάι μπρέικ ο πρώτος ημιτελικός των κοριτσιών καθώς οι Καλουτσάκη Ε. / Ματαλλιωτάκη Θ., επικράτησαν με 21-19 των Κατέρη Κ. / Κοντακιώτη Α. που είχαν πάρει το πρώτο σετ με 21-15. 
13:08: Οι Καρδούλιας Ι. / Καλιόζης Δ. είναι οι πρώτοι φιναλίστ των αγοριών καθώς επικράτησαν με 2-0 (21-18, 21-16) των Βένιο Κ. / Καρύκα Α.. Σε 10 λεπτά περίπου ξεκινά ο 2ος ημιτελικός Κεσκίνης Κ. / Κοντοστάθης Α.-Αστρινάκης Δ. / Σπιταδάκης Ι..12:50: Οι Καρδούλιας Ι. / Καλιόζης Δ. πήραν το πρώτο σετο στον ημιτελικό των αγοριών κόντρα στους Βένιο Κ. / Καρύκα Α. με 21-18.


Στον πρώτο ημιτελικό των κοριτσιών οι Κατέρη Κ. / Κοντακιώτη Α. πήραν το πρώτο σετ με 21-15 από τις Καλουτσάκη Ε. / Ματαλλιωτάκη Θ..


12:15: Έκλεισαν και οι ημιτελικοί των γυναικών οι Κουκουδίτσκα Κ. / Λιόφτη Κ. επικράτησαν με 2-0 (21-18, 21-19) των Μόκαλη Γ. / Μόκαλη Δ. και τα ζευγάρια της τετράδας έχουν ως εξής:

12:30: Καλουτσάκη Ε. / Ματαλλιωτάκη Θ.-Κατέρη Κ. / Κοντακιώτη Α.
follow, Κουκουδίτσκα Κ. / Λιόφτη Κ.-Φανιουδάκη Ε. / Φανιουδάκη Ν.

12:05: Έκλεισαν οι ημιτελικοί των ανδρών. Οι Κεσκίνης Κ. / Κοντοστάθης Α. επικράτησαν με 2-0 (21-11, 22-20) των Απλαδά Σ. / Γαλιάκη Ι. και θα αντιμετωπίσουν στον δεύτερο ημιτελικό τους Αστρινάκη Δ. / Σπιταδάκη Ι..
Σε λίγο (12:30) ξεκινά ο πρώτος ημιτελικός που βρίσκει αντιμέτωπους τους Καρδούλια Ι. / Καλιόζη Δ.-Βένιο Κ. / Καρύκα Α..Ανδρέας Γιαννόπουλος: «Αν το Karteros Beach Sports Center αξιοποιηθεί σωστά θα εκτοξεύσει το μπιτς βόλεϊ»


Από το πρωί του Σαββάτου (6/8) οι εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center έχουν πάρει... φωτιά καθώς άνοιξε η αυλαία του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ κ19.
Μια διοργάνωση που αποτελεί συνδιοργάνωση της ΕΟΠΕ με την ΕΣ.ΠΕ. Κρήτης με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και φιλοξενεί τις καλύτερες ομάδες απ' όλη την Ελλάδα, στην κορυφαία αθλητική εγκατάσταση για αθλήματα της άμμου.
Για την ΕΣΠΕΚ η συγκεκριμένη διοργάνωση, που έρχεται λίγες ημέρες μετά τα τελικά του πανελλήνιού πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών στον Άγιο Νικόλαο, αποτελεί ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα τον οποίο (υπό)στηρίζουν από την πρώτη ημέρα 24 εθελοντές, που είναι παιδιά αθλητές βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ από τους συλλόγους του Ηρακλείου.
«Είναι μεγάλη χαρά που μετά από 19 συναπτά έτη επιτέλους φιλοξενούμε ξανά μια τελική φάση αναπτυξιακού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ», μας είπε ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚ Ανδρέας Γιαννόπουλος ο οποίος στην ερώτηση γιατί άργησε τόσο πολύ να έρθει μια τέτοια διοργάνωση στην Ένωση του τόνισε: «Μακάρι να ήξερα (γέλια)... Τι ισχύει από το 2003 έως το 2016 δεν ξέρω γιατί τότε δεν ήμουν στα διοικητικά συμβούλια. Όμως από το 2017 που μπήκα στη διοίκηση σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ φέραμε τελικές φάσεις πανελληνίων σάλας, τουρνουά ανόδου στις εθνικές κατηγορίες και τώρα ένα αναπτυξιακό μπιτς βολεϊ.. Βέβαια το μεγάλο πρόβλημα μας ήταν ότι δεν είχαμε μόνιμες εγκαταστάσεις για να διεκδικήσουμε μια τέτοια διοργάνωση και με το που παραδόθηκε το Karteros Beach Sports Center άνοιξε κι ο δρόμος. Φυσικά έχουμε και το φωτεινό παράδειγμα του Αγίου Νικολάου που φιλοξενεί σταθερά τα τελευταία χρόνια τον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος με τον τοπικό Δήμο να στηρίζει τη διοργάνωση με φανταστικό τρόπο και μακάρι κι άλλοι Δήμοι της περιφέρειας μας να ακολουθήσουν το παράδειγμα του».
Το Karteros Beach Sports Center πλέον είναι μια πραγματικότητα κι όσοι δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις πραγματικά εντυπωσιάζονται και πλέον το ζητούμενο είναι πως μπορούν να αξιοποιηθούν καλύτερα. «Η επιθυμία της Ένωσης και όλης της οικογένειας τους μπιτς βόλεϊ είναι να υπάρχει ένας μόνιμος χώρο με στημένα γήπεδα έτοιμα για να προπονηθούμε και να παίξουμε. Η μονιμότητα σε μια εγκατάσταση έχει πολλά πλεονεκτήματα καθώς μπορείς να προσθέτεις συνεχώς λεπτομέρειες βελτίωσης. Αν πρέπει κάθε 2-3 εβδομάδες να μετακινείς τον εξοπλισμό τότε χάνεις πολλά», είπε ο κ. Γιαννόπουλος και συμπλήρωσε: «Είμαστε σε μια διαρκή επαφή με τη διοίκηση του ΕΑΚΗ ώστε να βελτιώνουμε τις συνθήκες κι είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε τις λύσεις που θα βοηθήσουν το άθλημα αλλά και τις πραγματικά υπέροχες εγκαταστάσεις εδώ στο Karteros Beach Sports Center».
Για τον ίδιο πάντως δεν τίθεται κανένα ερώτημα για το τι μπορεί να προσφέρει ο Καρτερός... «Αν το αξιοποιήσουμε σωστά και υπάρχει ο σωστός συντονισμός, τότε ο Καρτερός μπορεί όντως να στηρίξει και να εκτοξεύσει το ελληνικό μπιτς βόλεϊ. Είναι μια εγκατάσταση που παρέχει τα πάντα και μπορεί να φιλοξενήσει όχι μόνο ελληνικές ομάδες, αλλά και ομάδα από το εξωτερικό που μπορούν να κάνουν την προετοιμασία τους εδώ και φυσικά να φιλοξενήσει μεγάλα τουρνουά»
Για τον πρόεδρο της ΕΣΠΕΚ δεν υπάρχει επίσης καμία αμφιβολία ότι η Κρήτη έχει εξελιχθεί πλέον στη μητρόπολη του μπιτς βόλεϊ; «Η Κρήτη έχει πανευρωπαϊκά τιμηθεί ως η περιφέρεια με περισσότερες αναπτυξιακές ομάδες στο άθλημα. Υπάρχουν σύλλογοι που ασχολούνται αποκλειστικά με το μπιτς βόλεϊ, άνθρωποι που έχουν σπουδάσει την ειδικότητα του μπιτς βόλεϊ. Κι είμαστε ένας τόπος με χιλιόμετρα ακτογραμμής όπου σε κάθε παραλία υπάρχει κι ένα τουλάχιστον φιλέ... Όλα αυτά εξηγούν γιατί στην Κρήτη το μπιτς βόλεϊ έχει αυτή τη θέση. Κι αυτό οφείλεται επίσης στο γεγονός ότι υπάρχει πολύ καλός συντονισμός μεταξύ των ανθρώπων του βόλεϊ και με το που τελειώνει η σάλα «μεταφερόμαστε» όλοι στην άμμο. Κι είμαι σίγουρος ότι αυτή η πρόοδος δεν θα ανακοπεί. Επίσης με την Ομοσπονδία έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Συχνά τα συμφέροντα Ενωσης και ΕΟΠΕ δεν συμπίπτουν και πάντα είναι καλό να υπάρχει διάλογος και ανταλλαγή απόψεων ωστε να βρίσκεται η χρυσή τομή»»
11:35: Οι Φανιουδάκη Ε. / Φανιουδάκη Ν. ήταν οι νικήτριες στον τρίτο προημιτελικό των γυναικών καθώς επικράτησαν των Γκιζέττη Σ. / Πιτσιγκώνη Ε. με 2-0 (21-17, 21-16).


Σε εξέλιξη είναι πλέον ο 4ος προημιτελικός, Μόκαλη Γ. / Μόκαλη Δ.-Κουκουδίτσκα Κ. / Λιόφτη Κ. από τον οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος τους.
11:25:  Οι Βένιος Κ. / Καρύκας Α. κέρδισαν 2-0 (21-16, 21-14) τους Καραμανίδη Κ. / Σταυρόπουλο Β. και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουν τους Καρδούλια Ι. / Καλιόζη Δ.
Σε λίγη ώρα ξεκινά ο αγώνας Απλαδάς Σ. / Γαλιάκης Ι.-Κεσκίνης Κ. / Κοντοστάθης Α. με τον νικητή να κοντράρεται στον άλλον ημιτελικό με τους Αστρινάκη Δ. / Σπιταδάκη Ι.Μαρία Παπαδάκη: «Αυτή η διοργάνωση είναι μόνο η αρχή»«Ο πρόεδρος Λευτέρης Ζερβός και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚΗ είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φιλοξενούμε το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ19 με τα αυριανά αστέρια του αθλήματος στο Karteros Beach Sports Center. Μία υπερσύγχρονη, μόνιμη, εγκατάσταση για τα αθλήματα της άμμου που είμαι σίγουρη ότι θα αποτελέσει τη βάση για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας», δήλωσε η κυρία Μαρία Παπαδάκη, μέλος της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων  ως εκπρόσωπος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου και συμπλήρωσε: 
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για τη στήριξη που προσέφερε και σ' αυτή τη διοργάνωση, αλλά και τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε. Είμαι σίγουρη ότι αυτό το τουρνουά είναι απλά η αρχή σπουδαίων διοργανώσεων μπιτς βόλεϊ που θα φιλοξενηθουν στο Karteros Beach Sports Center».
10:50: Επίσης στα αγόρια οι Απλαδάς Σ. / Γαλιάκης Ι., νίκησαν με ανατροπή τους  Γιαννόπουλος Α. / Παπανικολάου Γ. (16-21, 21-08, 17-15) και θα διεκδικήσουν την είσοδο στα ημιτελικά κόντρα στους Κεσκίνης Κ. / Κοντοστάθης Α.10:45: Οι Κατέρη Κ. / Κοντακιώτη Α. είναι το δεύτερο ζευγάρι που πέρασε στην 4άδα καθώς επικράτησαν στον δεύτερο προημιτελικό με 2-1 (21-13, 13-21, 15-9) των  Κατσιμήγα Κ. / Κούρκουλου Ε..
Έτσι έχουμε το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών όπου θα τεθούν αντιμέτωπες οι Καλουτσάκη Ε. / Ματαλλιωτάκη Θ. με τις Κατέρη Κ. / Κοντακιώτη Α.09:47: Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας Κ17 Καλουτσάκη Ε. / Ματαλλιωτάκη Θ. είναι το πρώτο ζευγάρι που εξασφαλίζει την πρόκριση του στα ημιτελικά καθώς στον κρητικό εμφύλιο επικράτησε με 2-1 των Πιτσούλη Ε. / Πρινιωτάκη Π.09:34: Πρώτο αποτέλεσμα από το ταμπλό των αγοριών όπου οι Καραμανίδης Κ. / Σταυρόπουλος Β. επικράτησαν με 2-0 (21-11, 21-18) των Δασκαλάκη Α. / Σφακιανάκη Γ. και λίγο αργότερα θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά κόντρα στους Βένιο Κ. / Καρύκα Α..

Από τις 09:00 είναι σε εξέλιξη οι πρώτοι αγώνες της ημέρας.

Αναλυτικά τα χθεσινά αποτελέσματα της πρεμιέρας και το σημερινό πρόγραμμα ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

 • Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ K19: Livefeed από την 1η ημέρα των αγώνων
  Από τις 09:00 του Σαββάτου (6/8) ξεκίνησαν με τη συμμετοχή 31 ομάδων, οι αγώνεςς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ K19 αγοριών και κοριτσιών που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center στο Ηράκλειο της Κρήτης.
 • ΕΣΠΕΔΑ: Διοργανώνει beach volley Regional Juniors 5-7 Ιουλίου στα Βοτσαλάκια
  Η διοίκηση της ΕΣΠΕΔΑ ανακοίνωσε ότι διοργανώνει αγώνες beach volley Regional Juniors (5-7 Ιουλίου) στην τοποθεσία Βοτσαλάκια του Πειραιά για Κ17 ( Παίδες-Κορασίδες) και Κ19 (Έφηβοι-νεανίδεςς).
 • Ευχαριστίες του ΑΣ Αργώ για τη διεξαγωγή του Πανελληνίου U16
  Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Αργώ ως συνδιοργανωτής Σύλλογος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος beachvolley U16 2015 στα Κάτω Λεχώνια, με ανακοίνωσή του εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, προς όλους όσους συνέβαλαν στην άριστη διεξαγωγή της διοργάνωσης.
 • Στα Κάτω Λεχώνια το Πανελλήνιο Beach Volley K16
  Την Παρασκευή 7 Αυγούστου ξεκινά στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του beach bar Καρνάγιο στα Κάτω Λεχώνια, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Junior (K16) 2015, το οποίο συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τον Αθλητικό Σύλλογο Αργώ Βόλου.
 • Μπαρή και Μαμούγκα στο Regional Juniors της Α' Περιφέρειας
  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου 2015 στο Beach Bar Ocean 6, στην παραλία του Άη Γιώργη στην Αλεξανδρούπολη, οι Τελικοί των αναπτυξιακών (Regional Juniors) πρωταθλημάτων beach volley 2015 Κ 19 (Νέων – Νεανίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1997), για την Α' περιφέρεια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ