Εκτυπώστε τη σελίδα
05-08-2022 20:02

Όλα έτοιμα για το πρώτο σερβίς του K19 Juniors Finals στο Karteros Beach Sports Center

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης (Ε.Σ.ΠΕ.Κ) και την Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνουν στις 06 και 07 Αυγούστου την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley  K19 (Juniors Finals K19) , στο Karteros Beach Sports Center. Η εν λόγω διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 06 Αυγούστου στις 09:00 και θα συνεχιστούν έως την Κυριακή 07 Αυγούστου όπου στις 17:00 θα διεξαχθεί ο τελικός Γυναικών και στις 17:45 ο τελικός Ανδρών. Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες των 14 Διοικητικών Περιφερειών της Ε.Ο.ΠΕ και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας. Η Κρήτη θα εκπροσωπηθεί από 3 ομάδες αγοριών και 3 κοριτσιών, ενώ συνολικά θα συμμετέχουν 16 ζευγάρια κοριτσιών και 16 ζευγάρια αγοριών.

Σε δηλώσεις που έγιναν στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center για την την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley  K19 (Juniors Finals K19) μίλησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πρόληψης και Κινητών Μονάδων Γιώργος Πιτσούλης, ο εκπρόσωπος του Υφυπουργού Αθλητισμού Μιχάλης Αλεφαντινός, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Κ Ανδρέας Γιαννόπουλος,  ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΕΑΚΗ Νίκος Νταμπακάκης, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΕΑΚΗ Μαρία Παπαδάκη και Νίκη Χατζηπαππά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πρόληψης και Κινητών Μονάδων Γιώργος Πιτσούλης: «Ως Περιφέρεια Κρήτης χαιρόμαστε ιδιαίτερα που φιλοξενούμε στο Ηράκλειο την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley  K19, καθώς το Beach Volley αποτελεί ένα Ολυμπιακό Άθλημα που γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση στο νησί μας.

Αυτό μαρτυρείται από το γεγονός ότι μεγάλος αριθμός αθλητριών και αθλητών ασχολούνται ενεργά με αυτό καταλαμβάνοντας διαχρονικά υψηλές διακρίσεις σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα με τις ποιο πρόσφατες να αποτελούν η κατάκτηση της πρώτης θέση στην κατηγορία των νεανίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα K17, καθώς και της δεύτερης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μasters. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις αθλήτριες και στους αθλητές και καλούμε μικρούς και μεγάλους να υποστηρίζουν με την παρουσία τους τις προσπάθείες τους».

Ο εκπρόσωπος του Υφυπουργού Αθλητισμού Μιχάλης Αλεφαντινός, μετέφερε τον χαιρετισμό του κ.Αυγενάκη: «Το Beach Volley είναι, αδιαμφισβήτητα, ο βασιλιάς των αθλημάτων της άμμου! Οι υπερσύγχρονες Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν ακόμη ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors 2022 Beach Volley K19».

Ανδρέας Γιαννόπουλος πρόεδρος Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης: «Αποτελεί μεγάλη τιμή, αλλά και τεράστια χαρά, να φιλοξενούμε την Τελική φάση του Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach Volley κατηγορίας Κ19 το διήμερο 6-7 Αυγούστου στις όμορφες και ταυτόχρονα μοντέρνες εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center. Υποδεχόμαστε εδώ στην Κρήτη, ομάδες από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, από Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Κεφαλονιά, Κω, Πάτρα, Πρέβεζα, Ρέθυμνο, Ρόδο, Τρίκαλα και, βέβαια, από το Ηράκλειο».

Οι εκπρόσωποι του ΕΑΚΗ: Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Juniors ολοκληρώνεται στο Ηράκλειο, με την διεξαγωγή της τελικής φάσης της κατηγορίας Κ19, αυτό το Σαββατοκύριακο (6-7 Αυγούστου) στις νέες μας και εντυπωσιακές εγκαταστάσεις, το Karteros Beach Sports Center. Σας περιμένουμε όλους εκεί, για ένα μοναδικό Αυγουστιάτικο διήμερο με μουσική και δυνατές μάχες στην άμμο.