1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-08-2022 13:54

Το Karteros Beach Sports Center υποδέχεται το μέλλον της άμμου

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ τζούνιορς ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο Κρήτης, με την διεξαγωγή της τελικής φάσης της κατηγορίας Κ19 το διήμερο 6-7 Αυγούστου στις καινούργιες και εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center.

 

Μία μεγάλη ανοικτή γιορτή του μπιτς βόλεϊ με το μέλλον της άμμου σε αγόρια και κορίτσια θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όλοι όσοι βρεθούν στην κορυφαία εγκατάσταση των παράκτιων αθλημάτων που εγκαινιάστηκε στις αρχές του καλοκαιριού στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συνδιοργανωτές του K19 Juniors Finals μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης είναι η Περιφέρεια Κρήτης, η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης (ΕΣΠΕΚ) και το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (ΕΑΚΗ).

Το εναρκτήριο σερβίς θα γίνει το Σάββατο 6 Αυγούστου και η κορύφωση θα είναι την Κυριακή 7 Αυγούστου, με τους αγώνες να μεταδίδονται σε live streaming.

Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν οι πρωταθλητές των Ενώσεων και των Τοπικών Επιτροπών της ΕΟΠΕ που αναδείχθηκαν μέσω της διαδικασίας των Regionals, είτε θα είναι ομάδες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στα τουρνουά Open του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Τζούνιορς που προηγήθηκαν.

Στο Karteros Beach Sports Center θα βρεθούν ομάδες από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας και συγκεκριμένα από Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πρέβεζα, Αλεξανδρούπολη, Κεντρική Μακεδονία, Πάτρα, Κεφαλονιά, Ρέθυμνο, Κω, Βόλο, Τρίκαλα και Ηράκλειο Κρήτης.

Οι Entry Lists αγοριών και κοριτσιών αναλυτικά ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ