Εκτυπώστε τη σελίδα
29-07-2022 16:37

Agios Nikolaos Championships: Oι κορυφαίοι της άμμου μονομαχούν για πέμπτη φορά στο... σπίτι του μπιτς

Το πρώτο ανεπίσημο σερβίς των τελικών του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ δόθηκε σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Ιουλίου με την επίσημη συνέντευξη Τύπου των αγώνων του Agios Nikolaos Championships.
Στην αίθουσα συνεδρίασεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου, οι συνδιoργανωτές ΕΟΠΕ, Δημος Αγίου Νικολάου, Περιφέρεια Κρήτης, ΠΑΟΔΑΝ, ΔΑΕΑΝ ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους αθλητές και εξέφρασαν πέρα από την ικανοποίηση τους για το γεγονός ότι οι τελικοί φιλοξενούνται για 5η συνεχόμενη χρονιά στην πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου, την πεποίθηση τους ότι και φέτος το τουρνουά θα κλέψει την παράσταση.

Ο οικοδεσπότης των αγώνων, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός καλωσόρισε τους πάντες «... στο σπίτι του μπιτς βόλεϊ» και αποκάλυψε ότι «ήρθε πλέον η στιγμή για να ζητήσουμε το κάτι παραπάνω και σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ θα προσπαθήσουμε να φέρουμε στον Άγιο Νικόλαο ένα διεθνές τουρνουά».




Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης τόνισε ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες για να φιλοξενηθούν μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στο νησί, στάθηκε στα μεγάλα αθλητικά events που έχουν διεξαχθεί στον Άγιο Νικόλαο και αμέσως δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό του Δήμου για ένα διεθνές τουρνουά.



Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής, που εκπροσώπησε την Ομοσπονδία τόνισε πως πλέον όλοι αισθάνονται τον Άγιο Νικόλαο ως σπίτι τους και υπενθύμισε την δέσμευση του προέδρου Γιώργου Καραμπέτσου προς τον Δήμαρχο Αντώνη Ζερβό «... όσο μας καλείς εμείς θα ερχόμαστε».



Από την πλευρά του ο Αντίδημαρχος Αθλητισμού και πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ και ψυχή των αγώνων Χάρης Αλεξάκης στάθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτυχθεί πλέον με την ΕΟΠΕ και εξέφρασε τη χαρά του που για μια ακόμη χρονιά ο Άγιος Νικόλαος θα αναδείξει τους πρωταθλητές Ελλάδας.



Τέλος, ο Μιχάλης Φαρσάλης πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ τόνισε το πόσο σημαντικό είναι για την πόλη το ότι οι συγκεκριμένοι αγώνες έχουν εξελιχθεί σε θεσμό στον Άγιο Νικόλαο.


     

Media