1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-07-2022 19:47

Kamena Vourla Open: Τελευταίος σταθμός πριν τα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ

Στα Καμένα Βούρλα μεταφέρεται το ενδιαφέρον στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ 2022 που μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Στην πόλη του νομού Φθιώτιδας θα διεξαχθεί το τριήμερο 22-24 Ιουλίου το τουρνουά Kamena Vourla Open, που αποτελεί μια συνδιοργάνωση του Δήμου Καμένων Βούρλων, του STAR Κεντρικής Ελλάδας και της North Area Beach Volley Circuit.

Το τουρνουά έχει συντελεστή 0,8 στην πανελλήνια βαθμολογία και αποτελεί ουσιαστικά την τελευταία ευκαιρία για τις ομάδες που συμμετέχουν στο σιρκουί για την απόκτηση βαθμών, πριν τα τελικά στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, ενώ θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε των πρωταθλητών Ελλάδας, Άγγελου Μανδηλάρη, Ιάσωνα Κανέλλου (η μοναδική αήττητη ομάδα στο φετινό πανελλήνιο σιρκουί) στην προσπάθεια που κάνουν για να διατηρήσουν τον τίτλο τους.

Η διοργάνωση έχει ιστορική χροιά καθώς θα φιλοξενηθεί χώρα στη παραλία Isabella στα Καμένα Βούρλα, εκεί όπου είχε πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο νομό Φθιώτιδας το 1991, ενώ το πανελλήνιο πρωτάθλημα επιστρέφει στην περιοχή μετά από πολλά χρόνια καθώς για τελευταία φορά είχαν διεξαχθεί αγώνες του σιρκουΐ τη διετία 2006-2007 (οι φωτογραφίες είναι από τους αγώνες του 2006).








«Είναι μια πολύ μεγάλη εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στην παραλία Ισαμπέλα... Αυτό το τριήμερο θα έρθουν αθλητές απ' όλη την Ελλάδα και το τουρνουά είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει στο να προωθηθεί ο αθλητικός τουρισμός στον τόπο μας ,αλλά και να γίνει ευρύτερα γνωστή η περιοχή μας και για άλλες δραστηριότητες.», δήλωσε ο δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης και συμπλήρωσε με νόημα: «Είναι ένας θεσμός που επιστρέφει στα Καμένα Βούρλα μετά από πολλά χρόνια και θέλουμε να τον κρατήσουμε εδώ για πολλά χρονιά, όπως έχουμε κάνει και με άλλες ανάλογες εκδηλώσεις».
Οι αγώνες στο ταμπλό των προκριματικών θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Πέμπτης (21/7), ενώ από την Παρασκευή έως την Κυριακή το STAR Κεντρικής Ελλάδας (που είναι και χορηγός επικοινωνίας) θα μεταδίδει καθημερινά από τις 18.00 έως τις 20.00 τους αγώνες της διοργάνωσης και φυσικά τους μεγάλους τελικούς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ