1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-07-2022 13:05

Xanthi Masters: Αγριοδήμου, Καραγκούνη και Μάτιου, Χαντζή στον τελικό γυναικών (19.00 ERTSPORTS)

Στον πρώτο τους τελικό Masters για το 2022 προκρίθηκαν οι Ηλέκτρα Αγριοδήμου, Δήμητρα Καραγκούνη και οι Διονυσία Μάτιου, Έλενα Χαντζή. Ο τελικός γυναικών θα ξεκινήσει στις 19.00 σε απευθείας μετάδοση από την πλατεία Δημοκρατίας στη Ξάνθη στην ERTSPORTS.
Πριν από κάθε ημιτελικό τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Βαγγέλη Κουτουλέα, που «έφυγε» από τη ζωή αργά το βράδυ του Σαββάτου. Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί και στις διοργανώσεις στο Open Junior της Αλεξανδρούπολης και στο Open γυναικών στο Χανιώτη.

Στον πρώτο ημιτελικό, Αγριοδήμου και Καραγκούνη επικράτησαν της Ιφιγένειας Σαμπάτη και της Χρυσάνθης Χριστοδούλου με 2-0 (21-18, 21-12) σετ και προκρίθηκαν στον πρώτο τους τελικό σε τουρνουά Masters για το 2022 και θα διεκδικήσουν το τέταρτο φετινό χρυσό τους μετάλλιο, μετά τα Open σε Ρέντη, Ίο και Ικαρία.

Στον δεύτερο ημιτελικό, Μάτιου και Χαντζή νίκησαν τις Βασιλική Ματιάδη, Ιωάννα Παρισάκη με 2-0 (21-14, 21-18) και θα διεκδικήσουν το τρίτο τους φετινό χρυσό για το 2022, μετά τα τουρνουά Open σε Σύρο και Θάσο..

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ