1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-07-2022 15:42

Συνέντευξη Τύπου Xanthi Masters: Η Ξάνθη φέρνει το μπιτς βόλεϊ στη Θράκη

Με την επίσημη συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Ξάνθης μπροστά από την εγκατάσταση του μπιτς βόλεϊ στη πλατεία Δημοκρατίας έγινε το πρώτο... σερβίς του Xanthi Masters, το οποίο ξεκινάει σήμερα Πέμπτη 14 Ιουλίου και θα κορυφωθεί την Κυριακή 17 Ιουλίου με τους τελικούς σε άνδρες και γυναίκες.

Ο οικοδεσπότης του τρίτου τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κ22 Δήμος Ξάνθης εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Μανώλη Φανουράκη, καθώς λόγω ενός προβλήματος του Δημάρχου Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη δεν κατέστη δυνατή η παρουσία του.

Ο κ. Φανουράκης υποδέχθηκε τον εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας κ. Ειρήναρχο Κεμανετζή, τον εκπρόσωπο του κύριου χορηγού του Xanthi Masters The Espressonist κ. Κώστα Καραμπάση, καθώς και τους Θρακιώτες αθλητές Γιώργο Τερζόγλου, Ραφαήλ Μπανιώτη και τις Αθηναίες αθλήτριες Πωλίνα Τριγωνίδου και Άντζελα Παπά.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ξάνθης κ. Μανώλης Φανουράκης αφού απηύθυνε το χαιρετισμό του Δημάρχου Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη αναφέρθηκε στη βούληση του Δήμου Ξάνθης στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού με την διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων στη πόλη και δεσμεύτηκε μετά από επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γιώργο Καραμπέτσο το Xanthi Masters να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο να γίνεται όλο και πιο αναβαθμισμένο.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις τους:

Μανώλης Φανουράκης (Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Ξάνθης): «Ο Δήμος Ξάνθης επενδύει σε μεγάλες διοργανώσεις, ακόμα καλύτερα του χρόνου»
«Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για τη μεγάλη τιμή που έκανε στη πόλη της Ξάνθης και στην ευρύτερη Θράκη για αυτή τη διοργάνωση. Η βούληση του Δημάρχου και της Δημοτικής αρχής είναι η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και η προώθηση αυτού του είδους διοργανώσεων. Επενδύουμε στις μεγάλες διοργανώσεις και έχουμε ένα μεγάλο εθελοντικό κίνημα που αποτελεί την κινητήρια δύναμη της πόλης μας. Δίνουμε έμφαση στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και στην εξωστρέφεια της πόλης. Θέλω να ευχαριστήσω τον μηχανισμό του Δήμου Ξάνθης και τους υπαλλήλους που προσφέρουν τα μέγιστα για την διοργάνωση. Χαίρομαι που οι Ξανθιώτες υποδέχονται με χαρά καινούργιες και καινοτόμες προτάσεις, όπως αυτό το τουρνουά. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς, τους αθλητές, την ΕΡΤ, τους εργαζομένους, τους εθελοντές, την μοναδική ομάδα βόλεϊ της πόλης μας τον Ερμογένη Ξάνθης, τον Ερυθρό Σταυρό και αισθάνομαι τυχερός που αυτή η δημοτική αρχή ξεκινάει μία μεγάλη διοργάνωση στη Θράκη.  

Ευχαριστώ πολύ και τον κ. Παρασκευόπουλο γιατί οφείλουμε πολλά σε αυτόν. Με τις οδηγίες του στήθηκε ένα γήπεδο σε μικρό χρονικό διάστημα. Μάλιστα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιώργος Καραμπέτσος δεσμεύτηκε ότι η πόλη της Ξάνθης και του χρόνου θα είναι στο καλεντάρι του μπιτς βόλεϊ και είναι μεγάλη τιμή για τη πόλη μας. Μας φορτώνει με μία υπευθυνότητα έτσι ώστε να δώσουμε τις εξετάσεις που πρέπει και του χρόνου να το κάνουμε ακόμα μεγαλύτερο, πάντα με τη στήριξη των χορηγών. Είμαστε σίγουροι ότι θα ξεκινήσουμε από νωρίς του χρόνου και θα έχουμε όμορφα αποτελέσματα».

Ειρήναρχος Κεμανετζής (Μέλος ΔΣ ΕΟΠΕ και Πρόεδρος της Ένωσης Θράκης και Αν. Μακεδονίας): «Το Xanthi Masters να γίνει η αφορμή για να μπει η Θράκη και πάλι στο χάρτη του αθλήματος»«Ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στο τουρνουά Masters στη Ξάνθη, σας μεταφέρω τις ευχαριστίες του προέδρου κ. Καραμπέτσου προς τον Δήμο Ξάνθης, τους χορηγούς και όλους όσοι κατέβαλαν αυτή τη προσπάθεια για να γίνει στη Ξάνθη αυτή η διοργάνωση. Ως πρόεδρος της Ένωσης σωματείων βόλεϊ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας, μίας μεγάλης περιφέρειας είμαι ευχαριστημένος και συγκινημένος που ύστερα από πολλά χρόνια ένα τέτοιο γεγονός λαμβάνει χώρα σε μία πόλη της Θράκης, τη Ξάνθη. Είναι αφορμή να μπει πάλι η Θράκη στο χάρτη του αθλήματος. Όλοι λένε ότι η Θράκη είναι η μητρόπολη του βόλεϊ και στόχος της Ομοσπονδίας είναι να το δείξει και στη πράξη με τέτοιες διοργανώσεις».

Κώστας Καραμπάσης (Εκπρόσωπος κύριου χορηγού The Espressonist): «Υποχρέωσή μας να συμμετέχουμε σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα»«Είναι ξεχωριστή τιμή για εμάς να συμμετέχουμε ως μεγάλοι χορηγοί στο μεγαλύτερο γεγονός της Ξάνθης. Υποδεχόμαστε στη πόλη μας τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες. Ως εκπρόσωπος της The Espressonist, μίας εταιρείας που ξεκίνησε πριν 11 χρόνια στη Ξάνθη και τα τελευταία 4 αναπτύσσεται σε όλη την Ελλάδα. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει όμως χωρίς την αγάπη του κόσμου. Ανταποκρινόμαστε στην αγάπη αυτή, το θεωρούμε υποχρέωσή μας να συμμετέχουμε ενεργά σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα που θα συμβάλουν στον αθλητισμό και στην οικονομία της πόλης μας. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ