1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-07-2022 23:58

Back to back στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής για Μπανιώτη, Τερζόγλου, χρυσό και για Κοτέογλου, Σαμπάτη

Στο δεύτερο τουρνουά Open του πανελληνίου σιρκουί 2022 κατέκτησαν στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής οι Θρακιώτες Ραφαήλ Μπανιώτης, Γιώργος Τερζόγλου. Στις γυναίκες, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Μαρία Κοτέογλου με την Ιφιγένεια Σαμπάτη.
Είναι το τρίτο Olympiada Open που κατακτούν την τελευταία τετραετία οι Μπανιώτης Τερζόγλου, μετά το 2018 και το 2021.

Για την Ιφιγένεια Σαμπάτη είναι το δεύτερο φετινό χρυσό μετάλλιο μετά το Ωραιόκαστρο (με συμπαίκτρια την Χρυσάνθη Χριστοδούλου), ενώ για την Μαρία Κοτέογλου το πρώτο.

Στον τελικό των ανδρών, Μπανιώτης και Τερζόγλου επιβλήθηκαν μετά από 53 λεπτά του Παναγιώτη Ευγενίδη και του Παναγιώτη Ιωαννίδη με 2-1 (21-18, 12-21, 15-11) σετ και πρόσθεσαν από 62,5 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία. Οι φιναλίστ πρόσθεσαν από 56,25.

Σχεδόν δύο ώρες κράτησε ο τελικός των γυναικών, καθώς όλα τα σετ κρίθηκαν με το μίνιμουμ της διαφοράς με αποκορύφωμα το δεύτερο σετ που έληξε με 35-33! Κοτέογλου και Σαμπάτη βρέθηκαν με τη πλάτη στο τοίχο κόντρα στην Κατερίνα Αλτίνη και την Παρασκευή Κουρτίδου, καθώς βρέθηκαν πίσω με 1-0 σετ και αφού ισοφάρισαν σε 1-1 με 35-33, κατέκτησαν το τάι μπρέικ με 16-14 για να ανεβούν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Κοτέογλου και Σαμπάτη πρόσθεσαν 62,5 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία, ενώ οι φιναλίστ πρόσθεσαν από 56,25.

Τις απονομές έκαναν η Αντιπρόεδρος Κοινότητας Ολυμπιάδος κ. Πολυξένη Κουθουρίδου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αριστοτέλη κ. Μαρία Ενεχιλίδου και ο Πρόεδρος κοινότητας Ολυμπιάδας Γιάννης Πετράκης.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και η τελική κατάταξη ΕΔΩ.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ