1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-07-2022 14:23

ΕΣΠΕΔΑ: Οι νικητές του Regional Juniors Κ17 και Κ19 στα Βοτσαλάκια

Την Τετάρτη και την Πέμπτη 6 & 7 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε το τουρνουά Beach Volley Juniors Regional Κ17  και  K19, Αγοριών και Κοριτσιών, της Ε.Σ.Π.Ε.Δ.Α. στο γήπεδο Πειραιάς-Ολυμπιακός ΣΦΠ Αθλητικές Εγκαταστάσεις Βοτσαλάκια Καστέλλα.

Στην κατηγορία  Αγόρια Κ17  πρωταθλητές αναδείχτηκαν οι Μαστροσταμάτης Βασ./Γεωργούντζος Φωτ  ενώ στα Αγόρια Κ19 οι Μηλιώνης ΒΙΚ./Ρεγκλής ΗΛ.

Αντίστοιχα στην κατηγορία Kορίτσια Κ17 την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Αθανασοπούλου Σοφ/Λιαπάκη Αναστ. και στην κατηγορία Κ19 η ομάδα των Κοντούδη Τον./Αναγνωστοπούλου Άννα Συνολικά συμμετείχαν 14 ομάδες αγοριών και κοριτσιών.

Στο τουρνουά παραβρέθηκε και παρακολούθησε τις προσπάθειες των αθλητών -αθλητριών ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Santana. 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

«Η Ένωση Δυτικής Αττικής ευχαριστεί θερμά την Κα Πόλα Κίτσου και τον σύλλογο του Ολυμπιακού για την ευγενική παραχώρηση της , και τη  φιλοξενία των αγώνων. Επίσης ευχαριστεί τους διαιτητές που συμμετείχαν κ.κ. Θεοδωρίδου Χρύσα, Παπαγιαννόπουλο Θοδωρή, Τουρκίστα Νίκο και Καντλή Κωνσταντίνα, τον φυσιοθεραπευτή Κο Νικηφόρο Γκότση,  καθώς και όλους τους αθλητές/αθλήτριες που συμμετείχαν και εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι.» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ