Εκτυπώστε τη σελίδα
03-07-2022 19:06

Beach Pro Tour Ios Future: Οι απονομές και οι βραβεύσεις στη «χρυσή» άμμο του Μυλοπότα

Με τις καθιερωμένες απονομές στους νικητές και τις νικήτριες του φετινού Beach Pro Tour Ios Future 1* γράφτηκε το Σάββατο 2 Ιουλίου στην ειδυλλιακή παραλία του Μυλοπότα της Ίου, ο φετινός «επίλογος» του 2ου παγκόσμιου τουρνουά που διοργάνωσε στο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων η εταιρεία Luxurios με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ιητών και τη χορηγία σημαντικών φορέων-οργανισμών, υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ.
Αναλυτικά οι απονομές


ΑΝΔΡΕΣ Την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στους Βρετανούς Μπατρέιν/Μπιάλοζοκ, για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο τουρνουά, έκανε η γραμματέας του Αθλητικού Συλλόγου Ίος και μάνατζερ του γυναικείου τμήματος βόλεϊ κα Κατερίνα Αρτέμη.



Την απονομή των ασημένιων μεταλλίων στους Ισραηλινούς Ελαζάρ/Οχάνα, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο τουρνουά, έκανε ο Δήμαρχος Ιητών, Γκίκας Γκίκας.
Την απονομή του καλαίσθητου τροπαίου και των χρυσών μεταλλίων στους Τσέχους πρωταθλητές Μπέρτσικ/Τζαβόρονοκ έκανε ο Έπαρχος Θήρας, κ. Δαρζέντας Χαράλαμπος μαζί με τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ) Κ. Νεκτάριο Χαλβατζή.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ Την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στις Λιθουανές Ντουμπαουσκάιτε/Γκρουτζινςσκαϊτε  για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο τουρνουά, έκανε η Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Ίος, Αργυρώ Σαντορινάκη.


Την απονομή των ασημένιων μεταλλίων στις Σλοβένες Κότνικ/ Λόβσιν, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο τουρνουά, έκανε το μέλος του ΔΣ της Ε.Ο.ΠΕ κ. Μιχάλης Τριανταφυλλίδης.
Την προγραμματισμένη απονομή, του καλαίσθητου τροπαίου και των χρυσών μεταλλίων στις Αυστριακές πρωταθλήτριες, Ν. Κλίνγκερ/Ρ. Κλίνγκερ, από τον βουλευτή Κυκλάδων, Φίλιππο Φόρτωμα, λόγω της καθυστέρησης του πλοίου, πραγματοποίησαν αντ’ αυτού, ο Διευθυντής του τουρνουά κ. Βαγγέλης Πολυμερόπουλος με την Χορηγό και αντιπρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Ίος, κα Βασιλική Πετρίδου.


Συγχαρητήρια επίσης δόθηκαν στους διαιτητές, που με την άψογη διαιτησία τους, έβαλαν το «δικό τους λιθαράκι» στην επιτυχία της διοργάνωση, ενώ στους μικρούς εθελοντές του Α.Σ Ίος δόθηκαν αναμνηστικές μπάλες υπογεγραμμένες από τους φετινούς πρωταθλητές του τουρνουά.


Χορηγοί του φετινού παγκόσμιου τουρνουά της LuxurIOS ήταν η Gold Sponsor “Visa”, Unity και ακόμη οι Free Beach Bar, Blue Star Ferries, Iόλη, Under Armour, Pathos Lounge Bar, E-shop.gr, Κέντρο Υποστήριξης και Αποκατάστασης «Θησέας», SUI, Think plus, Black Lemon, Calilo Luxury Suites και Agalia Luxury Suites.