1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-06-2022 00:14

Πρώτοι και καλύτεροι στην Ίο Παπαδημητρίου, Ιωαννίδης και Αγριοδήμου, Καραγκούνη

Στην Ίο πανηγύρισαν το πρώτο τους φετινό χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο σιρκουί μπιτς βόλεϊ οι Θοδωρής Παπαδημητρίου, Παναγιώτης Ιωαννίδης στους άνδρες, ενώ στις γυναίκες η Ηλέκτρα Αγριοδήμου με την Δήμητρα Καραγκούνη κέρδισαν την δεύτερή τους πρωτιά για το 2022.

Μετά από δύο χαμένους τελικούς στο OPEN του Ωραιοκάστρου και στο MASTERS στη πλατεία Αριστοτέλους, ο Θοδωρής Παπαδημητρίου με τον Παναγιώτη Ιωαννίδη πανηγύρισαν το χρυσό στο IOS MAJOR.

Στον τελικό της διοργάνωσης στη παραλία Μυλοπότα της Ίου, επικράτησαν του Στέλιου Τζιουμάκα και του Δημήτρη Χατζηνικολάου με 2-0 (21-13, 21-13) σετ, παίρνοντας και την άτυπη «ρεβάνς» για την ήττα στον τελικό του Ωραιοκάστρου.

Οι νικητές κέρδισαν επιπλέον 125 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία και οι φιναλίστ από 112,5. Και οι δύο ομάδες θα παραμείνουν στην Ίο, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα λάβουν μέρος στο παγκόσμιο τουρνουά κατηγορίας Futures που θα διεξαχθεί στο νησί των Κυκλάδων.

Μετά το πρώτο τουρνουά OPEN για το 2022 στο Ρέντη, η Δήμητρα Καραγκούνη με την Ηλέκτρα Αγριοδήμου κατέκτησαν το IOS MAJOR και πρόσθεσαν 250 πολύτιμους βαθμούς στην ομαδική τους βαθμολογία.

Στον τελικό της διοργάνωσης, επικράτησαν με 2-0 (21-18, 21-12) σετ της Βασιλικής Ματιάδη και της Ιωάννας Παρισάκη, οι οποίες έφτασαν στον τρίτο τους φετινό τελικό μετά τη Σύρο και τη Θεσσαλονίκη. Οι φιναλίστ εκτός από το ασημένιο μετάλλιο πρόσθεσαν και 112,5 βαθμούς στη πανελλήνια βαθμολογία τους. Οι νικήτριες της διοργάνωσης θα παραμείνουν στο νησί των Κυκλάδων προκειμένου την επόμενη εβδομάδα να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο τουρνουά.


Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ