1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-06-2013 17:28

Τα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΕ

Η ΕΣΠΕΔΕ πραγματοποίησε Γ.Σ. και ανακοίνωσε τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της.


1.Το πρωτάθλημα ανδρών θα διεξαχθεί σε ένα όμιλο και θα ονομάζεται πρωτάθλημα Β εθνικής ανδρών Γ διοικητικής περιφέρειας.

Το πρωτάθλημα γυναικών θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους, στη συνέχεια όμιλο οι δύο πρώτες, όπως και την περίοδο 2012-13 και θα ονομάζεται πρωτάθλημα Β εθνικής γυναικών Γ διοικητικής περιφέρειας.

Οι ομάδες που μετέχουν στα πρωταθλήματα της Α2 μπορούν να εκπροσωπηθούν στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΕ ανδρών – γυναικών με παίκτες και παίκτριες των κατηγοριών νέων-νεανίδων και κάτω. Δεν θα έχουν δικαίωμα ακόμη και αν προκριθούν να συνεχίσουν στην Β φάση (για τις γυναίκες) και να ανέλθουν κατηγορία (για τους άνδρες) όπως είναι αυτονόητο.

 

  1. Τα πρωταθλήματα νέων – νεανίδων θα διεξαχθούν με βάση τα πρωταθλήματα της περιόδου 2012-13, εκτός και υπάρξουν διαφοροποιήσεις.
 

  1. Τα πρωταθλήματα παίδων – κορασίδων θα αναβαθμιστούν, αλλά τελική απόφαση θα ληφθεί αφού κατατεθούν οι επιθυμίες εκπροσώπησης των ενδιαφερομένων σωματείων και συζητηθεί μαζί τους η μορφή διεξαγωγής των.
 

  1. Τα πρωταθλήματα παμπαίδων – πανκορασίδων θα αναβαθμιστούν σύμφωνα με την εισήγηση του περιφερειακού προπονητή Σ. βίτσιου.
 

  1. Με εισήγηση του Σ. Βίτσιου θα αναβαθμιστούν και τα τουρνουά μίνι τα οποία και πρέπει να συντονιστούν και να διεξάγονται πάντα με την συνεργασία της ΕΣΠΕΔΕ. Είναι αδιανόητο να διεξάγονται μίνι από σωματεία της ένωσης και μάλιστα σύμφωνα με το πρόγραμμα ¨παίζω βόλει¨της ΕΟΠΕ του οποίου εισηγητής ήταν ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΕ και το πιλοτικό πρόγραμμα του οποίου δοκιμάστηκε στα Γιάννενα για πρώτη φορά και να μην ενημερώνεται η ΕΣΠΕΔΕ.
Επίσης υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα ¨παίζω βόλει¨στα δημοτικά παρουσιάζεται από γυμναστές ΤΕΦΑΑ για λογαριασμό των σωματείων και η ειδική άδεια εισόδου από την ΕΟΠΕ δίνεται μόνο σε αυτούς.

Συντονιστές των αναπτυξιακών προγραμμάτων της ΕΟΠΕ στην ΕΣΠΕΔΕ είναι οι περιφερειακοί προπονητές Σ. Βίτσιος και Κ. Ζιώγος στους οποίους πρέπει να απευθύνονται για τα τουρνουά τα σωματεία της ΕΣΠΕΔΕ.

 

  1. Για τον καλύτερο συντονισμό των πρωταθλημάτων, ορίζεται υπεύθυνος τεχνικός συντονιστής της ΕΣΠΕΔΕ, ο ομοσπονδιακός προπονητής Σταύρος Βίτσιος ο οποίος θα έχει και τον έλεγχο διεξαγωγής όλων των πρωταθλημάτων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ