Εκτυπώστε τη σελίδα
23-06-2022 20:01

Bialystok Futures: Πανηγυρική πρόκριση στο κυρίως ταμπλό για Μανδηλάρη, Κανέλλο

Νέα εξαιρετική εμφάνιση, δεύτερη νίκη σε διάστημα λίγων ωρών και πανηγυρική πρόκριση στο κυρίως ταμπλό για τους Άγγελο Μανδηλάρη, Ιάσωνα Κανέλλο. Το ελληνικό δίδυμο επικράτησε με 2-0 (21-12, 21-13) των Νεοζηλανδών Χάρτλις, Νίκλιν (Νο1 στο ταμπλό των προκριματικών) στους οποίους δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο.

Να τονιστεί ότι η ομάδα της Νέας Ζηλανδίας την προηγούμενη εβδομάδα στο παγκόσμιο τουρνουά στο Μπαλικεσίρ της Τουρκίας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Στο πρώτο σετ, Άγγελος και Ιάσωνας πήραν πολύ γρήγορα το προβάδισμα (από 2-2 σε 8-3) με τους Νεοζηλανδούς να μην μπορούν να βρουν λύσεις.

Στο δεύτερο σετ υπήρξε μια ισοροπία μέχρι το 7-7 που έγινε 10-7 κι η διαφορά άρχισε να ανοίγει (12-8, 14-9) με τον Μανδηλάρη με τρομερό μπλοκ να διαμορφώνει το 18-11 για να έρθει πολύ εύκολα η νίκη.

Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό ξεκινούν αύριο το πρωί και αύριο θα γίνουν γνωστοί οι αντίπαλοι της εθνικής.
«Είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε στο κυρίως ταμπλό. Πάντα στα προκριματικά υπάρχει άγχος γιατί δεν έχεις περιθώριο λάθους. Αυτό πλέον με την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό έφυγε και πάμε τώρα να παίξουμε πιο απελευθερωμένα» δήλωσε ο Ιάσωνας Κανέλλος και ο Άγγελος Μανδηλάρης συμπλήρωσε:

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα πάμε καλά και στον όμιλο. Νιώθουμε καλά και έχουμε βρει ρυθμό. Κοιτάμε πόντο πόντο και θεωρώ πως αν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι θα έχουμε καλές ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο».