Εκτυπώστε τη σελίδα
22-06-2022 20:38

ΕΣΠΕΔΑ: Διοργανώνει beach volley Regional Juniors 5-7 Ιουλίου στα Βοτσαλάκια

Η διοίκηση της ΕΣΠΕΔΑ ανακοίνωσε ότι διοργανώνει αγώνες beach volley Regional Juniors (5-7 Ιουλίου) στην τοποθεσία Βοτσαλάκια του Πειραιά για Κ17 ( Παίδες-Κορασίδες) και Κ19 (Έφηβοι-νεανίδεςς).

Η Ένωση Δυτικής Αττικής μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία πληροφορεί τις ενδιαφερόμενες ομάδες που θέλουν να πάρουν μέρος, με ποιο τρόπο θα δηλώσουν συμμετοχή για τους αγώνες στα Βοτσαλάκια:

«Σας ενημερώνουμε ότι στην ενότητα "Προκηρύξεις" υποενότητα "beach volley" του διαδικτυακού μας τόπου www.espeda.gr έχουν αναρτηθεί οι ειδικές προκηρύξεις και τα σχετικά έντυπα του beach volley.χρόνος διεξαγωγής 5 ως 7 Ιουλίου 2022 (ανάλογα του αριθμού των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή)γήπεδο :

ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ»

Σχετικά άρθρα

 • Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ K19: Livefeed από την 2η ημέρα των αγώνων
  Δεύτερη και τελευταία ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ K19 αγοριών και κοριτσιών που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center στο Ηράκλειο της Κρήτης.
 • Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ K19: Livefeed από την 1η ημέρα των αγώνων
  Από τις 09:00 του Σαββάτου (6/8) ξεκίνησαν με τη συμμετοχή 31 ομάδων, οι αγώνεςς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ K19 αγοριών και κοριτσιών που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center στο Ηράκλειο της Κρήτης.
 • Ευχαριστίες του ΑΣ Αργώ για τη διεξαγωγή του Πανελληνίου U16
  Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Αργώ ως συνδιοργανωτής Σύλλογος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος beachvolley U16 2015 στα Κάτω Λεχώνια, με ανακοίνωσή του εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, προς όλους όσους συνέβαλαν στην άριστη διεξαγωγή της διοργάνωσης.
 • Στα Κάτω Λεχώνια το Πανελλήνιο Beach Volley K16
  Την Παρασκευή 7 Αυγούστου ξεκινά στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του beach bar Καρνάγιο στα Κάτω Λεχώνια, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Junior (K16) 2015, το οποίο συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τον Αθλητικό Σύλλογο Αργώ Βόλου.
 • Μπαρή και Μαμούγκα στο Regional Juniors της Α' Περιφέρειας
  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου 2015 στο Beach Bar Ocean 6, στην παραλία του Άη Γιώργη στην Αλεξανδρούπολη, οι Τελικοί των αναπτυξιακών (Regional Juniors) πρωταθλημάτων beach volley 2015 Κ 19 (Νέων – Νεανίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1997), για την Α' περιφέρεια.