Εκτυπώστε τη σελίδα
20-06-2022 00:09

Ιωαννίδης, Παπαδημητρίου: «Να δουλέψουμε τις αδυναμίες για να είμαστε έτοιμοι την επόμενη φορά»

Σην δεύτερη θέση στο Thessaloniki Grand Slam κατέκτησε ο Θοδωρής Παπαδημητρίου και ο Παναγιώτης Ιωαννίδης. Το ελληνικό δίδυμο προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Κανέλλου, Μανδηλάρη, ωστόσο όπως παραδέχθηκε και ο Παπαδημητρίου αντιμετωπίσαν πολλά προβλήματα πάνω στο μπλοκ.

«Κάναμε ένα πολύ καλό τουρνουά, στον τελικό βρήκαμε αρκετές δυσκολίες πάνω στο μπλοκ από τον Άγγελο Μανδηλάρη. Παίζουν πολύ καλά τα παιδιά και εμείς πρέπει να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε καλύτερα την επόμενη φορά που θα αναμετρηθούμε.

Ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας join juice bars, avp wealth, apallou, neaters.gr και την bona vita» δήλωσε ο Θοδωρής Παπαδημητρίου και ο Παναγιώτης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στη διοργάνωση στη πλατεία Αριστοτέλους.

«Η διοργάνωση ήταν πάρα πολύ ωραία. Ήταν όλα πολύ καλά οργανωμένα και κάθε χρόνο είναι και καλύτερα. Τα δύο γήπεδα ανέβασαν και το επίπεδό της. Ο κόσμος όπως κάθε χρόνο ήρθε και ήταν παρών από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μακάρι κάθε χρόνο η διοργάνωση στη πλατεία Αριστοτέλους να αναβαθμίζεται».