1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2022 23:42

Ματιάδη, Παρισάκη: «Χαρούμενες που φτάσαμε από τα προκριματικά στον τελικό, στόχος μας ο Άγιος Νικόλαος»

Από το νο7 στα προκριματικά στη 2η θέση στο Thessaloniki Grand Slam για την Βασιλική Ματιάδη και την Ιωάννα Παρισάκη.
Το ελληνικό δίδυμο που ένωσε τις δυνάμεις του για πρώτη φορά, μίλησαν για την κατάκτηση της 2ης θέσης στη πλατεία Αριστοτέλους.

Η Βασιλική Ματιάδη δήλωσε: «Είναι πολύ θετικό που φυάσαμε μέχρι τον τελικό. Είναι το 4ο τουρνουά φέτος που παίζουμε από τα προκριματικά και προφανώς θα υπάρξει διαφορά στη δυναμικότητα, καθώς δώσαμε έξι παιχνίδια για να φτάσουμε μέχρι το τελικό. Είμαστε η μόνη ομάδα που φτάσαμε δύο φορές φέτος από τα προκριματικά μέχρι τον τελικό σε τουρνουά του πανελληνίου» είπε αρχικά και συνέχισε αναφορικά για το πως συνδυάζει την μητρότητα με τον πρωταθλητισμό.

«Είναι αρκετά δύσκολο, όμως είναι εξίσου δύσκολο για έναν πατέρα να βρίσκεται πίσω στο σπίτι με δύο παιδιά για να μπορώ να κάνω εγώ το όνειρό μου. Οπότε τον ευχαριστώ πολύ που βρίσκεται δίπλα μου και με στηρίζει σε κάθε μου βήμα».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη διοργάνωση του Thessaloniki Grand Slam και η Ιωάννα Παρισάκη, η οποία ευχαρίστησε όλους όσοι βρίσκονται στο πλευρό τους.

«Ήταν υπέροχα. Τα γήπεδα στη πλατεία Αριστοτέλους ήταν φοβερά. Ήταν σωστή η επιλογή της τοποθεσίας από την ομοσπονδία. Είχαμε πολλούς θεατές και ο κόσμος αγάπησε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες. Τώρα πάμε στην Ίο και ευελπιστούμε να είμαστε απευθείας στο κυρίως ταμπλό για να διεκδικήσουμε και εκεί ό,τι καλύτερο.

Ευχαριστούμε επίσης τον προπονητή μας Φερνάντο Μπιλλήρη και τους χορηγούς μας Regency Casino στη Θεσσαλονίκη, Bodytalk Hellas, το φούρνο παραδοσιακό στη πλατεία Αριστοτέλους για την στήριξη σ'αυτό το τουρνουά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ