Εκτυπώστε τη σελίδα
14-06-2022 13:08

Με... χίλια στηρίζει ο «πρωτάρης» στην άμμο Βίκτορ Ρανγκέλ το Πανελλήνιο Σιρκουί

Στη πλατεία Συντάγματος βρέθηκε ο Βραζιλιάνος κεντρικός του Παναθηναϊκού Λούκας Βίκτορ Ρανγκέλ για να υποστηρίξει την διοργάνωση του Athens Golden Cup και να αγωνιστεί στον αγώνα κοινωνικού χαρακτήρα για το ίδρυμα «Make A Wish».

Ο θηριώδης κεντρικός που παρά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του έχει παραμείνει στην Ελλάδα για διακοπές, πριν την έναρξη του αγώνα με τους celebrities φωτογραφήθηκε δίπλα στο Jeep Compass, το νέο μοντέλο του επίσημου δίκτυο διανομέων Jeep® του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley MASTERS 2022.

Με την ολοκλήρωση του φιλανθρωπικού αγώνα, τα χαμόγελα περίσσευαν για τον Βίκτορ Ρανγκέλ, ο οποίος μίλησε για τα καλύτερα λόγια για το άθλημα του beach volley, το οποίο δοκίμασε για πρώτη φορά.




Για την εμπειρία του στην άμμο: «Ήμουν λίγο αγχωμένος γιατί ήταν η πρώτη μου προσπάθεια στην άμμο, δοκιμάζοντας το beach volley! Σιγά σιγά όμως συνήθισα και ένιωσα άνετα. Το διασκέδασα και φυσικά μαζί με τους υπέροχους «συμπαίκτες»»!

Για την εγκατάσταση στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος:
«Ήταν απίθανα, πρώτη φορά στη ζωή μου και μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα. Δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο»!

Για το αν θα έρθει και την επόμενη χρονιά:
«Νομίζω πρέπει να καθιερωθεί και φυσικά με μεγάλη ευχαρίστηση θα έρθω να εκπροσωπήσω την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό. Αποτελεί τιμή για εμένα και θέλω πολύ να βρεθώ και του χρόνου εκεί».

Για το φιλανθρωπικό κομμάτι του αγώνα:
«Το να έχεις ένα σκοπό να βοηθάς άλλους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και πολύ περισσότερο παιδιά, είναι πάρα πολύ σπουδαίο. Είναι ολόκληρη φιλοσοφία ζωής να αγαπάς τους άλλους και για εμένα προσωπικά είναι μεγάλη η χαρά να παίρνω μέρος σε τέτοιες δράσεις με κοινωνικό και φιλανθρωπικό αντίκτυπο"