Εκτυπώστε τη σελίδα
21-05-2022 15:27

Λουκαρέλι, Χάνιμπαλ: Ταξίδι 11.776 χιλιομέτρων για το παγκόσμιο τουρνουά στη Ρόδο

Χρειάστηκε να διανύσουν 11.776 χιλιόμετρα και να ταξιδέψουν 24 ώρες για να φτάσουν από το Μοντεβιδέο στη Ρόδο. Ο λόγος για τους Ουρουγουανούς Μάρκο Λουκαρέλι, Χανς Χάνιμπαλ, οι οποίοι ταξίδεψαν από την πατρίδα τους στη πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων για να διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο τουρνουά κατηγορίας Futures.
«Πρώτη φορά ήρθαμε στην Ελλάδα και χαιρόμαστε πολύ γι'αυτό. Όταν είδαμε το καλεντάρι του Beach Pro Tour αμέσως αποφασίσαμε να λάβουμε μέρος στη Ρόδο» σχολίασε ο... μεγάλος της παρέας ο 25χρονος Μάρκο Λουκαρέλι.

Οι δύο αθλητές στο παρελθόν αγωνιζόντουσαν στη σάλα σε ομάδες της πατρίδας τους, ωστόσο σε νεαρή ηλικία αφιερώθηκαν αποκλειστικά στην άμμο και μετά από έναν χρόνο συνεργασίας δεν το έχουν μετανιώσει καθόλου, καθώς έχουν διακριθεί σε αρκετές διεθνείς διοργανώσεις και στη Ρόδο βρίσκονται στο Νο1 του κυρίως ταμπλό.

«Στόχος μας είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια στη Ρόδο και στη Τσέρβια της Ιταλίας που θα αγωνιστούμε στα τέλη Μαΐου για να είμαστε στη καλύτερη δυνατή κατάσταση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ρώμη» είπε από την πλευρά του ο 24χρονος Χανς Χάνιμπαλ.

Όσον αφορά τις εντυπώσεις τους από την Ελλάδα και τη Ρόδο την οποία επισκέπτονται για πρώτη φορά αλλά και για το παγκόσμιο τουρνουά που διεξάγεται στη Καλλιπάτειρα, το δίδυμο από την Ουρουγουάη είχε την ίδια άποψη: «Είναι πολύ όμορφη χώρα η Ελλάδα και η Ρόδος. Μας έχουν εντυπωσιάσει οι παραλίες και η ομορφιά του νησιού. Η διοργάνωση είναι πολύ καλά οργανωμένη και δεν έχει μας έχει λείψει τίποτα».


*Στη κεντρική φωτογραφία από αριστερά ο Μάρκο Λουκαρέλι, στη μέση ο προπονητής τους Χουάν Καρταγκένα και δεξιά ο Χανς Χάνιμπαλ.