Εκτυπώστε τη σελίδα
10-05-2022 14:02

Ντόντης, Αγγελοπούλου οι νικητές του Elite Mixed Finals

Με μία λαμπρή διοργάνωση ολοκληρώθηκε το Elite Finals by Samsung στην κατηγορία μικτού. Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στην Triantafyllidis Beach Arena το διήμερο 7-8 Μαϊου με τη συμμετοχή 21 ομάδων από δέκα φορείς (Triantafyllidis Beach Arena, Patras Beach House, 4 Sports, ΑΣ Πρόοδος-iBeach, Beach Volley Academy, Anima club, Martinos Academy, Beach Box, South Project, Enso).
Η τελική φάση που συνδιοργανώθηκε μαζί με την ΕΟΠΕ ήταν, κατά γενική ομολογία, το δυνατότερο μικτό τουρνουά των τελευταίων ετών και ενθουσίασε τους αθλητές.


Πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Αγγελοπούλου/Ντόντης (Patras Beach House) με έπαθλο 240€ και φιναλιστ τους Παντακοπούλου/Καντιώτη (ΑΣ Πρόοδος-iBeach) με έπαθλο δώρο Samsung αξίας 200€ ο καθένας Στην τρίτη θέση τερμάτησαν οι Μπαρδώκα/Παπαιωάννου (ΑΣ Πρόοδος-iBeach) με έπαθλο 100€ ενώ την τέταρτη θέση συμπλήρωσαν οι Τριανταφυλλίδη/Σπαγόπουλος (Triantafyllidis Beach Arena) με έπαθλο 60€.

Η Μαριώτα Αγγελοπούλου αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης. Το STAR Κεντρικής Ελλάδας και το starsports.gr ήταν χορηγοί επικοινωνίας.