1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2013 11:27

Το μεγάλο ευχαριστώ της Γυμναστικής Ένωσης Μεσολογγίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρώτο Περιφερειακό Τουρνουά beach volley  που διοργανώθηκε το διήμερο 15/16 Ιουνίου από το νεοσύστατο σωματείο Γυμναστική Ένωσης Μεσολογγίου (ΓΕΜ) στην παράλια της Τουρλίδας στο Μεσολόγγι.
 
Το Δ.Σ. της Γυμναστικής Ένωσης Μεσολογγίου ( Γ.Ε.Μ. ) και το προπονητικό team της ομάδας, θέλησαν να ευχαριστήσουν το Δήμο Ιεράς πόλης Μεσολογγίου, τη διοίκηση της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε που στήριξαν αυτή η διοργάνωση, καθώς επίσης και τους επαγγελματίες - χορηγούς της πόλης που συνετέλεσαν στην επιτυχία της.

Ένα ευχαριστώ απευθύνθηκε στις Ανθή Βασιλαντωνάκη, Φωτεινή Μπίσκου, και Μαριφένια Πατεράκη, καθώς επίσης και σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της ομάδας μας για τη συνεισφορά τους στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης.

Ευχαριστίες προς τους χορηγούς επικοινωνίας volleynews, volleyball24, sport24, Aitosports, nafpaktianews και onairnews  που πρόβαλλαν την διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επίσης προς όλους τους συμμετέχοντες στο 1ο περιφερειακό τουρνουά beach volley ΓΕΜ 2013 από τη Δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο και την Πελοπόννησο και ιδιαίτερα στην ειδική εθελοντική ομάδα έρευνας και διάσωσης Μεσολογγίου, που για δύο μέρες από το πρωί μέχρι το βράδυ ήτανε στους χώρους διοργάνωσης ώστε αν χρειαζόταν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ