1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-06-2013 16:11

«Μήνυμα για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών»

Η Μάντα Παπαδάκου, πρόεδρος του μη κυβερνητικού οργανισμού WIN Hellas, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την στήριξη που τυγχάνει από όλους ο αγώνας της κατά της, κάθε είδους, βίας που υφίστανται οι γυναίκες

«Να ευχαριστήσω θερμά την ομοσπονδία και την Pepsico για την επιλογή της WIN για τέταρτη συνεχόμενη φορά. Σκοπός του celebrity game είναι να επικοινωνήσουμε τα μηνύματα για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γίνονται τέτοιοι αγώνες ειδικά σε δύσκολες στιγμές. Να ευχαριστήσω τους Αντώνη Βλοντάκη, Κρις Χάμπερτ, Βλάση Χολέβα, Ορθούλα Παπαδάκη, Πάνο Βλάχο, Αννίτα Ναθαναήλ, Γιώργο Παπαδημητράκη, Ζέτα Δούκα, Σταμάτη Βιτάκο, Βάσω Κολλιδά, Αναστασία Περάκη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Γιάννη Αϊβάζη, Σωκράτη Αλαφούζο και Λάουρα Νάργες που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή. Θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία και οι αθλητές μας είναι ενθουσιασμένοι και περιμένουν πως και πως τον αγώνα που θα γίνει στο Allou».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ