1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-06-2013 14:09

«Μπιτς Βόλεϊ στην μαγευτική Πέρδικα» (video)

Φέτος η Αίγινα και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, Φίλιππος Τζίτζης μας κράτησαν μια εκπληξη. Οι αγώνες του Τουρνουά στο Νησί θα γίνουν για πρώτη φορά εκτός της πρωτεύουσαν, στην μαγευτική Πέρδικα.

«Προερχόμαστε από έναν νησιωτικό και ιστορικό δήμο που έχει πολλά προβλήματα, αλλά προσπαθούμε να κρατάμε ψηλά τις αθλητικές προσπάθειες, όπως το Masters το οποίο φιλοξενούμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ο δήμαρχος επέμενε κι εφέτος να γίνει στην Αίγινα και η θέλησή του δεν είναι μόνο προσωπική του αλλά και όλου του Δημοτικού Συμβουλίου και των περισσότερων κατοίκων. Ελπίζουμε ο θεσμός να εξελιχθεί και να γίνει ακόμα καλύτερος. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά την ομοσπονδία και προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι, όπως και τις δύο προηγούμενες φορές. Οι κάτοικοι και οι παραθεριστές θα δουν τους αγώνες και θα καμαρώσουν τους αθλητές. Ευχαριστώ και τους συνδιοργανωτές τον Σαρωνικός την Πέρδικα, που φέτος θα φιλοξενήσει τους αγώνες. Αυτή είναι η καινοτομία μας εφέτος, καθώς οι αγώνες θα γίνουν εκτός Αίγινας, στην μαγευτική τοποθεσία της Πέρδικας. Αυτό αποτελεί πρόκληση για εμάς, αλλά θέλουμε να δείξουμε πως οι ομορφιές του νησιού μας είναι κι εκτός και όλοι θα χαρούνε τη διοργάνωση».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ