1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-08-2021 23:25

Γιαλαμά, Σκουλούδη: Το νούμερο ένα του ταμπλό έτοιμο για διάκριση στη Πρέβεζα

Ως νούμερο ένα στο ταμπλό της τελικής φάσης του Κ19 ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη στην Πρέβεζα οι Εβελίνα Γιαλαμά, Αμαλία Σκουλούδη. Το νεαρό δίδυμο από τη Θεσσαλονίκη που στο φετινό σιρκουί juniors έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στη Λάρισα, δύο δεύτερες θέσεις στη Πάτρα και στους Νέους Πόρους και δύο πέμπτες θέσεις στην Καρδία Θεσσαλονίκης και στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής έχει ως στόχο την διάκριση στο Preveza Juniors Final U19, μόλις την πρώτη τους σεζόν που αγωνίζονται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα juniors.
«Από την πρώτη στιγμή που έπαιξα μπιτς βόλεϊ μου άρεσε. Είναι η δεύτερη χρονιά που συμμετέχω ενεργά στις διοργανώσεις στην άμμο. Πέρυσι λίγο πιο χαλαρά λόγω του κορονοϊού και φέτος μέχρι τις αρχές Ιουνίου δεν είχα βρει συμπαίκτρια και δεν ήξερα αν θα κατέβω. Ευτυχώς τελευταία στιγμή βρεθήκαμε με την Αμαλία και ταιριάξαμε στο αγωνιστικό κομμάτι» ήταν το πρώτο σχόλιο της Εβελίνας Γιαλαμά η οποία συνέχισε για τους στόχους τους φέτος στην άμμο με την συμπαίκτριά της:

«Πριν το OPEN στη Λάρισα το βλέπαμε πιο χαλαρά. Μόλις κατακτήσαμε εκεί το χρυσό μετάλλιο, βάλαμε υψηλούς στόχους και δουλέψαμε σκληρά για να παίξουμε εδώ στην Πρέβεζα».

Εκτός από μπιτς βόλεϊ, η Εβελίνα Γιαλαμά παίζει βόλεϊ στόν Αίαντα Ευόσμου, όμως θα πρέπει να προετοιμαστεί παράλληλα και για τις πανελλήνιες εξετάσεις την επόμενη σεζόν.

«Θα είναι σίγουρα μία δύσκολη χρονιά η επόμενη, καθώς ήρθε η ώρα μου για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Θα πρέπει να μειώσω τις ώρες των προπονήσεων, καθώς στόχος μου είναι η ιατρική. Σίγουρα όμως όσο προλαβαίνω θα προπονούμε και σκοπεύω να συμμετέχω και σε όλες τις διοργανώσεις στο μπιτς βόλεϊ. Εκτός του ότι παίζω το άθλημα που αγαπώ, έχω την ευκαιρία να ταξιδεύω και σε όμορφα μέρη και είναι όλα πολύ όμορφες εμπειρίες».

Η Αμαλία Σκουλούδη, επίσης 17 ετών και έτοιμη να μπει στην τρίτη λυκείου, αγωνίζεται ως κεντρική στην Σταυρούπολη η οποία επίσης βρισκόταν σε αναζήτηση συμπαίκτριας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ.

«Ούτε εγώ είχα ζευγάρι για να παίξω μπιτς βόλεϊ φέτος και η προπονήτριά μου, μου πρότεινε την Εβελίνα. Από την αρχή δέσαμε και από το τίποτα φτάσαμε αρκετά ψηλά. Την ευχαριστώ για την βοήθεια που μου έχει προσφέρει» σχολίασε η Αμαλία Σκουλούδη η οποία δηλώνει ερωτευμένη και με την σάλα και με την άμμο.

«Το βόλεϊ το ξεκίνησα στην έκτη δημοτικού και το μπιτς βόλεϊ στην τρίτη γυμνασίου. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο από τα δύο. Είναι χαρά μου που μπορώ και ασχολούμαι και με τα δύο. Το μπιτς βόλεϊ σίγουρα θα το συνεχίσω όσο μπορώ. Είμαι πολύ χαρούμενη και τυχερή που μπόρεσα το φετινό μου καλοκαίρι κάνοντας αυτό που αγαπώ».

Στα τελικά της κατηγορίας Κ19 στην Πρέβεζα, η Εβελίνα Γιαλαμά και η Αμαλία Σκουλούδη έχουν ξεκινήσει την πορεία τους με δύο νίκες στο τάι μπρέικ. Στην πρεμιέρα νίκησαν με 2-1 (21-13, 14-21, 15-11) σετ τις Αγάπη Ρουμπάκη, Χριστίνα Ταϊγανίδη και στη συνέχεια έκαναν την ανατροπή (16-21, 21-17, 15-09) κόντρα στις Ναταλία Νάνου, Πάολα Σουσάρι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ