1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-08-2021 21:13

Tο μπιτς βόλεϊ πάει Πρέβεζα για τα τελικά του Κ19

Το Σάββατο 7 Αυγούστου θα ανοίξει η αυλαία της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος juniors στη κατηγορία εφήβων-νεανίδων (Κ19) στη Πρέβεζα. Η πόλη της Ηπείρου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (μ2018, 2019) φιλοξενεί τελική φάση αναπτυξιακού πρωταθλήματος στην άμμο, υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στην ανάπτυξη του αθλήματος στις μικρές ηλικίες

Εξάλλου, είναι και η πόλη από όπου προέρχεται ο πρωταθλητής Ελλάδος Ιάσων Κανέλος (1η θέση και πρωτάθλημα Ελλάδος 2021 στον Άγιο Νικόλαο με συμπαίκτη τον Άγγελο Μανδηλάρη), ένας αθλητής που έκανε τα πρώτα του βήματα από τα πρωταθλήματα των μικρών ηλικιών για να φτάσει σήμερα στην κορυφή.


Η διοργάνωση είναι η τελευταία για το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα juniors και θα διεξαχθεί στις όμορφες εγκαταστάσεις του Ermis Beach Volley Club σε μία από τις πιο διάσημες παραλίες της περιοχής, την Κυανή ακτή.

Στο PREVEZA JUNIORS FINAL U19 θα λάβουν μέρος οι πρώτες ομάδες της Πανελλήνιας βαθμολογίας καθώς και όσοι διακρίθηκαν στα Περιφερειακά Πρωταθλήματα (Regional) των Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών της ΕΟΠΕ. Συγκεκριμένα στα ταμπλό των αγώνων περιλαμβάνονται ομάδες από Αττική, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Θράκη, Κεντρική Ελλάδα, Πελοπόννησο, Κρήτη, Δωδεκάνησα και φυσικά από την Δυτική Ελλάδα και την διοργανώτρια Πρέβεζα.

Στα κορίτσια ξεχωρίζει η παρουσία της ομάδος Νο 1 της βαθμολογίας, Παρασκευής Ζαφειρίου και Ελπίδας Πιτσιγκώνη, νικητριών της τελικής φάσης Κ17 στη Ρόδο την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και Εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 (Σλοβενία, 2-5 Σεπτεμβρίου).

Στη διοργάνωση θα αγωνιστούν και οι Αλεξανδρουπολίτισσες δίδυμες αδερφές Μόκαλη, Δήμητρα και Γεωργία, οι οποίες κατέκτησαν την 5η θέση στη Ρόδο την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ήδη έχουν τρία χρυσά μετάλλια στο φετινό πανελλήνιο σιρκουί juniors.

Στα αγόρια, τρία δίδυμα που έχουν κατακτήσει μετάλλιο στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούνιορς θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδας στη Πρέβεζα στη κατηγορία Κ19. Συγκεκριμένα, οι Θεοφάνης Εκμεκτσόγλου, Λεωνίδας Πετρόπουλος νικητές του OPEN στη Βάρκιζα, οι Χρήστος Γκοτζίδης, Ισίδωρος Παπάζογλου που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο OPEN στην Αλεξανδρούπολη και οι Κυριάκος Κεσκίνης, Ανδρέας Κοντοστάθης που μετρούν φέτος δύο πρωτιές σε Λάρισα και Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.

Οι Entry List σε έφηβους και νεάνιδες ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ