1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-08-2021 17:41

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ17 αγοριών: Καρύκας, Μάντζιος και Καλιόζης, Κυπριώτη πήραν θέση στα ημιτελικά

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ17 ανδρών: Καρύκας, Μάντζιος και Καλιόζης, Κυπριώτη πήραν θέση στα ημιτελικά.Με τη συμμετοχή 10 κορυφαίων ομάδων από όλη την Ελλάδα ξεκίνησαν οι αγώνες του ταμπλό των ανδρών στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κάτω 17 ετών που γίνεται στη Ρόδο.
Οι αγώνες γίνεται στις πανέμορφες αθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Καλλιπάτειρα στο Καρακόνερο στην πόλη της Ρόδου. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες ειδικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες των αγώνων οι νέοι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ήδη δύο από τις ομάδες πήραν θέση στα ημιτελικά και μάλιστα αήττητες. Πρόκειται για τις ομάδες που συμπλήρωσαν αήττητες τις υποχρεώσεις τους και είναι οι Καρδούλιας Γ. / Παπαιωάννου Δ. και Κεσκίνης Κ. / Κοντοστάθης Α. 

Το πρωί της Κυριακής επρόκειτο να γίνουν οι δύο προημιτελικοί από το ταμπλό των ηττημένων, όπου θα προκύψουν οι άλλες δύο ομάδες των ημιτελικών. 
Θα αναμετρηθούν οι Καρύκας Α. / Μάντζιος Ν. με τους Καλιόζη Δ. / Κυπριώτη Σ. και οι νικητές θα αντιμετωπίσουν στους ημιτελικούς τους Καρδούλια Γ. / Παπαιωάννου Δ. για μία θέση στον τελικό. 

Στον άλλο προημιτελικό οι Παξιμαδάκης Χ. / Ρούσος Β. θα αντιμετωπίσουν τους Μουτάφη Μ. / Σταυρόπουλο Β. και η νικήτρια ομάδα θα βρει στον ημιτελικό τους Κεσκίνη Κ. / Κοντοστάθη Α. 

Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 12:45.   
Ο μικρός τελικός των ανδρών Κ17 έχει προγραμματιστεί στις 18:45 και ο τελικός στις 20:30. 

Όλοι οι αγώνες θα έχουν μετάδοση Live Streaming
Την ΕΟΠΕ εκπροσωπούν ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ Τάκης Αντωνόπουλος, τα μέλη του Δ.Σ. Ελένη Kαζάκου και ΙφιγένειαΤέφα καθώς και ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ Θεόδωρος Κανελλόπουλος. 

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΔΡΩΝ Κ17  1. Πρωταθλητές 2021 
2. 
3. 
4. 
5. 
5. 
7. Γκοτσίδης Χ. / Παπάζογλου Ι. 
7. Βένιος Κ. / Πατηράκης Κ 
9. Σταγογιαννάκης Ι. / Τσάτσος Δ.  
9. Ιντρισλάρι Α. / Μαντούκος Α.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ