Εκτυπώστε τη σελίδα
26-07-2021 16:32

Οι νικητές του τουρνουά Junior στη Κεφαλονιά

Με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα το Πανελλήνιο Τουρνουά Beach Volley Κ19 στον Αη Χέλη. Oi τελικοί είχαν έντονο Κεφαλονίτικο άρωμα, καθώς αγωνίστηκαν στα κορίτσια η Αμαλία Αυγουστάτου και η Σοφία Λούκα και στα αγόρια οι Φραγκιάς – Παπαδάκος με καταγωγή από τo νησί.
Νικήτριες του τουρνουά στα κορίτσια ήταν οι Πατακιάρα και Ρίτσα από την Πρέβεζα, οι οποίες επιβλήθηκαν με 2-1 σετ των Αγουστάτου και Λούκα.

Στα αγόρια, οι Σταμογιανάκης – Τσάτσος, επίσης από την Πρέβεζα, επικράτησαν με 2-0 σετ των Φραγκιά - Παπαδάκου και κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Τους εξαιρετικά οργανωμένους αγώνες απόλαυσαν πολλοί λουόμενοι, οι οποίοι παρακολούθησαν εξαιρετικό θέαμα με μεγάλες μάχες και τις δύο μέρες. Στους αγώνες συμμετείχαν 20 ομάδες αγοριών και κοριτσιών από όλη την Ελλάδα.

Το τουρνουά συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος BV Ammos Κεφαλονιά, η εταιρία North και ο Δήμος Αργοστολίου.

Απολύτως ικανοποιημένος, ο πρόεδρος του συλλόγου BV Ammos Φώτης Αυγουστάτος, από την επιτυχία των αγώνων και την οργάνωση αυτών.

Απονομές στους νικητές έκαναν, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, η Αντιδήμαρχος Λειβαθούς Κρυσταλλία Μιχαλάτου, ο πρόεδρος του BV Ammos Φώτης Αυγουστάτος, καθώς και ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος , Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου. Το παρών στους αγώνες έδωσε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεταξάτων Αντώνης Αυγουστάτος.

Πηγή: inkefalonia.gr