Εκτυπώστε τη σελίδα
25-07-2021 22:41

Οι απονομές του Κ22 Juniors Finals στο Anima Club

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της πανδημίας του covid-19 πραγματοποιήθηκαν οι απονομές του Κ22 Juniors Finals στις άρτιες εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο.


Τις απονομές έκαναν ο πρωταθλητής Ελλάδας και συνδιοκτήτης του Anima Club Παύλος Μπελιγράτης και ο referee delegate Βασίλης Ράπτης, ο οποίος απέμεινε στον Παύλο Μπελιγράτη τιμητική πλακέτα εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.


«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια φορά στις εγκαταστάσεις μας τα τελικά του Κ22, παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγο εποχής και πανδημίας. Υψηλό αγωνιστικό επίπεδο στις γυναίκες που δίνουν τις βάσεις για ένα αξιόλογο μέλλον στο ελληνικό Beach volley και δυνατά παιχνίδια στους άντρες συνέθεσαν ένα αγωνιστικό κοκτέιλ διημέρου κλείνοντας έτσι μοναδικά την σεζόν για τις διοργανώσεις μας. Το Anima Club και η Ακαδημία του Beach volley θα βρίσκεται πάντα δίπλα αρωγός στην προσπάθεια της ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του Beach volley στην Ελλάδα. Καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία» δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής Παύλος Μπελιγράτης.


Τις απονομές των μεταλλίων στη κατηγορία νέων γυναικών έκανε ο Παύλος Μπελιγράτης.


*Την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα Ελλάδας κατέκτησαν οι Ηλέκτρα Αγριοδήμου, Διονυσία Μάτιου.




*Την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Παρασκευή Ζαφειρίου, Ελπίδα Πιτσιγκώνη.




*Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Έλενα Χαντζή, Χαρά Σπυροπούλου.






Τις απονομές των μεταλλίων στη κατηγορία νέων ανδρών έκανε ο Βασίλης Ράπτης.


*Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Αντιόλ Κόλα, Στέφανος Μανδηλάρης.





*Την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Αλέξανδρος Κουρτίδης, Παναγιώτης Βογιατζόγλου.






*Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Γιώργος Αναστασάκης, Μανώλης Παχιαδάκης.





*Οι διαιτητές των αγώνων Κώστας Αντωνόπουλος, Γιώργος Κατσιάρας, Πέτρος Παπαχατζής, Στέλιος Γεωργιάδης, Ελένη Μουζακίτη, Αγγελική Γεωργοπούλου, Λουκάς Ψαλλιδάς, Δήμητρα Οικονόμου, Δημοσθένης Ιωάννου, Θοδωρής Παπαγιαννόπουλος.