1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2021 16:05

Ευχαριστίες της Ε.Ο.ΠΕ. για τα τελικά του Αγίου Νικολάου

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley στον Άγιο Νικόλαο - Agios Nikolaos Championships και την ανάδειξη των πρωταθλητών Ελλάδος για το 2021, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αισθάνεται την θέλει την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του τουρνουά.
Στον συνδιοργανωτή Δήμο Αγίου Νικολάου και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο Αντώνη Ζερβό και τους συνεργάτες του στο Δημοτικό Συμβούλιο, τον Πολιτιστικό-Αθλητικό Οργανισμό και πρόεδρο Χάρη Αλεξάκη που συντόνισε άψογα την διοργάνωση για μία ακόμη χρονιά, την Περιφέρεια Κρήτης για την έμπρακτη υποστήριξη και ειδικά τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, την Δημοτική Ανώνυμη Επιχείρηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Μιχάλη Φαρσάρη και τον διευθύνοντα Σύμβουλο Μιχάλη Γαρεφαλάκη για την άμεση υποστήριξη τους καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων, τους γιατρούς, τον Ερυθρό Σταυρό, τους υγειονομικούς, τους εθελοντές και τους κατοίκους του Αγίου Νικολάου και της Κρήτης που έχουν αγκαλιάσει το θεσμό.

Ευχαριστεί ιδιαίτερα την ΕΡΤ Α.Ε. που κάλυψε 4 ώρες ζωντανής μετάδοσης και έστειλε την εικόνα του μπιτς βόλεϊ και του Αγίου Νικολάου σε κάθε γωνιά του πλανήτη καθώς και τον προϊστάμενο του αθλητικού τμήματος της Δημόσιας Τηλεόρασης Γιώργο Λυκουρόπουλο που συντόνισε προσωπικά όλη τη δημοσιογραφική παραγωγή.

Ευχαριστεί την κοινοπραξία Blue Star Ferries-ΑΝΕΚ με την ευγενική χορηγία της και το ευγενικό προσωπικό της που συνέβαλαν τα μέγιστα στην απρόσκοπτη μετακίνηση αθλητών, διαιτητών και προσωπικού μέσα στη καρδιά της δύσκολης τουριστικής περιόδου.

Ευχαριστεί τους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης, τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις εστίασης και τουρισμού του Αγίου Νικολάου για την άριστη φιλοξενία και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που πρόσφεραν.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές, τους διαιτητές και τους εκπροσώπους Τύπου και ΜΜΕ οι οποίοι σε μία πολύ δύσκολη χρονιά λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία covid-19 στήριξαν τον θεσμό του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley.

Ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος, τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ., τα στελέχη του τμήματος Beach Volley και οι εργαζόμενοι της Oμοσπονδίας Πετοσφαίρισης υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις καθώς από σήμερα ξεκίνησε ο προγραμματισμός για το πρωτάθλημα του 2022 που όλοι ελπίζουμε και ευχόμαστε να είναι μία χρονιά ανάπτυξης και δυναμικής προώθησης του αθλήματος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ