Εκτυπώστε τη σελίδα
19-07-2021 14:47

Όλες οι απονομές και οι βραβεύσεις του Agios Nikolaos Championships

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις απονομές στο Agios Nikolaos Championships.


ΑΠΟΝΟΜΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Την απονομή στην MVP Πένυ Καραγκούνη έκανε η αντιπρόεδρος της επιτροπής μπιτς βόλεϊ της Ε.Ο.ΠΕ. και μέλος του Δ.Σ. Ελένη Καζάκου.

Την απονομή στον MVP Άγγελο Μανδηλάρη έκανε ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου Χάρης Αλεξάκης.

Την απονομή στο χάλκινο μετάλλιο στις Λίζα Τριανταφυλλίδη, Πηγιάννα Μεθενίτη έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρήτης Ανδρέας Γιαννόπουλος και ο Γιάννης Κοζίρης, εκπρόσωπος της Volkswagen.

Την απονομή στο ασημένιο μετάλλιο στις Δήμητρα Καραγκούνη, Ηλέκτρα Αγριοδήμου έκανε ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου Χάρης Αλεξάκης και ο Βουλευτής Λασιθίου Μανώλης Θραψανιώτης.

Την απονομή στο χρυσό μετάλλιο στις Βίκυ Αρβανίτη, Πενύ Καραγκούνη έκανε η αντιπρόεδρος της επιτροπής μπιτς βόλεϊ της Ε.Ο.ΠΕ. και μέλος του Δ.Σ. Ελένη Καζάκου και ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός.

Τα κύπελλα στις πρωταθλήτριες έκανε η αντιπρόεδρος της επιτροπής μπιτς βόλεϊ της Ε.Ο.ΠΕ. και μέλος του Δ.Σ. Ελένη Καζάκου και ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΝΔΡΩΝ


Την απονομή στο χάλκινο μετάλλιο στους Δημήτρη Χατζηνικολάου, Στέλιου Τζιουμάκα έκανε η εκπρόσωπος της Basilico Άννα Χαρουλάκη και η εκπρόσωπος της Mirum Έλενα Βάσκο.

Την απονομή στο ασημένιο μετάλλιο στους Γιώργο Μιχελάκη, Βασίλη Μούχλια έκανε ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ Μιχάλης Φαρσάρης και ο εκπρόσωπος της blue.gr Άγγελος Πάγκαλος.

Την απονομή στο χρυσό μετάλλιο στους Άγγελο Μανδηλάρη, Ιάσονα Κανέλλο έκανε το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Δήμητρα Χαριτίδου και ο Γιάννης Γουλιδάκης, Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠΛΑΚΕΤΩΝ

Η Ε.Ο.ΠΕ. απέμεινε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό για την άριστη συνδιοργάνωση του Agios Nikolaos Championships. Την απονομή έκανε το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Δήμητρα Χαριτίδου.

Η Ε.Ο.ΠΕ. απέμεινε τιμητική πλακέτα στην Περιφέρεια Κρήτης, συνδιοργανωτή του τουρνουά στην Περιφέρεια Κρήτης, συνδιοργανωτή του τουρνουά. Την απονομή έκανε η αντιπρόεδρος της επιτροπής μπιτς βολεϊ της Ε.Ο.ΠΕ. και μέλος του Δ.Σ. Ελένη Καζάκου. Την πλακέτα παρέλαβε ο Γιάννης Γουλιδάκης, Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Η Ε.Ο.ΠΕ. απέμεινε τιμητική πλακέτα στον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) και στην Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ), συνδιοργανωτές του τουρνουά. Την απονομή έκανε η αντιπρόεδρος της επιτροπής μπιτς βόλεϊ της Ε.Ο.ΠΕ. και μέλος του Δ.Σ. Ελένη Καζάκου. Τις πλακέτες παρέλαβαν αντίστοιχα οι Πρόεδροι Χάρης Αλεξάκης και Μιχάλης Φαρσάρης.