Εκτυπώστε τη σελίδα
15-07-2021 18:25

Agios Nikolaos Championships: Τεχνική σύσκεψη για τα υγειονομικά μέτρα κατά του COVID-19

Τεχνική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου, σε χώρο του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. μεταξύ των εκπροσώπων των συνδιοργανωτών του Agios Nikolaos Championships Βeach Volley 2021, σχετικά με τα ειδικά περιοριστικά μέτρα που θα πρέπει να τηρηθούν για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, κατά την διεξαγωγή των αγώνων της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley MASTERS 2021, που θα διεξαχθεί 16-18 Ιουλίου στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.
Όπως έγινε σαφές από την αρμόδια αρχή και μόνο για την συγκεκριμένη διοργάνωση, θα εφαρμοστεί κατ’ εξαίρεση  η παρ.(6) των διευκρινιστικών οδηγιών της Γ.Γ.Α «Διευκρινιστικές Οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την άθληση στο σύνολο της Επικράτειας, υπό το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID 19 (12/07/2021)», καθώς το άθλημα του beach volley παρουσιάζει ιδιαιτερότητες και προσομοιάζει με τα ατομικά αθλήματα.

Σύμφωνα με αυτές, η παρουσία θεατών στις κερκίδες δεν θα υπερβαίνει το 50% της χωρητικότητας τους. Όλοι όσοι εισέρχονται θα πρέπει να είναι καθήμενοι και να φέρουν μάσκα σε όλη την διάρκεια της παραμονής τους. Κατά την είσοδο, οφείλουν να επιδείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (30-180 ημερών) ή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος PCR ή RAPID test 48 ωρών και να συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους σε λίστα που θα παρέχουν οι διοργανωτές.

Αντίστοιχα μέτρα θα τηρηθούν τόσο από τους εργαζόμενους αλλά και τους εθελοντές της διοργάνωσης.

Παρακαλείται ο κόσμος που θα προσέλθει να σεβαστεί τα όσα προβλέπονται ώστε να ολοκληρωθεί η διοργάνωση με ασφάλεια για όλους μας και για τον ίδιο το θεσμό.