1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-06-2021 14:23

ΕΣΠΕΚΕΛ: Τουρνουά Regional Κ-17, Κ-19 στη Λάρισα (1-2/7)

Τουρνουά Regional μπιτς βόλεϊ Κ-17, Κ-19 στις 1-2/7, στις εγκαταστάσεις της δημοτικής πισίνας Λάρισας για ηλικίες Κ-17, Κ-19, διοργανώνει η ΕΣΠΕΚΕΛ.

Η ανακοίνωση της Ένωσης σωματείων εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

«Όλα έτοιμα για τη διοργάνωση της ‘Ένωση μας (ΕΣΠΕΚΕΛ) Regional Beach Volleball-Braco Sport K-17 & K-19 ) που θα διεξαχθεί από 1- 2 Ιουλίου 2021 στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις των Γηπέδων Beach Volley στην Δημοτική Πισίνα Λάρισας με την στήριξη του Μέγα χορηγού της διοργάνωσης Bracosport.

Η εταιρία Bracosport τόνισε μεταξύ άλλων: « Είναι μια πολύ μεγάλη διοργάνωση οι αγώνες πανελλήνιου Beach Volley, των Κ17 & Κ19 ετών για την πόλη μας και για την περιοχή γενικά. Θα θέλαμε την στήριξη όλων. »

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί από την εταιρία Braco μπουστάκια στα κορίτσια και μπλουζάκια στα αγόρια.Η εν λόγω εταιρία είναι επίσης χορηγός των προ εθνικών κλιμακίων της ‘Ένωση μας στην ένδυση της προπονητικής εμφάνισης των αθλητών – αθλητριών που συμμετέχουν.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ